Her şeye uyanış açıyor bunlar
Alpamis ve uydurmaları saatinde bugünAtak çok benziyor ona.
Saydın mı kaç tam bölüm oldu?Alpamis ve uydurmaları saatinde bugün
2 tam bölüm Lucci ve Luffy 12 tam sayfa öptüm by uydurmalarını yazmayı unutmaSaydın mı kaç tam bölüm oldu?
Şaka maka ne kadar uzun sürmüş yav... harbi utanç verici bir uzunluk...2 tam bölüm Lucci ve Luffy 12 tam sayfa öptüm by uydurmalarını yazmayı unutma
Kralın hakisinden sonra bu da ele ayağa düştü iyice.Her şeye uyanış açıyor bunlar
Bir de gelip bana laf söylüyorlar pişkin pişkin 10dan fazla tam sayfa kapışma var he bölüm 6 yada 7 sayfa sürüyorŞaka maka ne kadar uzun sürmüş yav... harbi utanç verici bir uzunluk...
Tam kapışma diyon Luffy toplamda 3 kere vurmuş adama. Bir de abarta abarta 2 bölüm demişsin. Zoro ise 4-5 panelde 2 kere vurmuş zaten Kaku'ya. Objektifliğin bu kadar işte.2 tam bölüm Lucci ve Luffy 12 tam sayfa öptüm by uydurmalarını yazmayı unutma
Bölümler orada sayfalar orada. 2 tam bölüm sürüyor.Tam kapışma diyon Luffy toplamda 3 kere vurmuş adama. Bir de abarta abarta 2 bölüm demişsin. Zoro ise 4-5 panelde 2 kere vurmuş zaten Kaku'ya. Objektifliğin bu kadar işte.
1071'de başlayan savaş 1072'de bitti. Stussy olmasa 1073 de olacaktı. 3 tam bölüm savaş de sen ona.Bölümler orada sayfalar orada. 2 tam bölüm sürüyor.