@Montana sana sallıyor hocamNe derse değil ya farklı düşündüğümüz konularda var.
@Montana sana sallıyor hocamNe derse değil ya farklı düşündüğümüz konularda var.
Koyun Dolly de anne karnında yetişti, ama klon? Kumandadan kurtulursalar klon olmaktan çıkarlar mı?Klon değiller, anne karnında yetiştiler, acı ve üzüntü gibi duygulardan muaflar ama kendi iradeleriyle herhangi bir talimat almadan kardeşleri Sanji'ye zarar vermekten keyif alıyorlar. Öteki tarafta kumandası bulunan farklı kişilerin genlerinin kullanıldığı seraphimler var. Ayrım gayet açık.
@Montana sana sallıyor hocam
Seraphimleri kim doğurdu?Her türlü gen faktörü var işin içinde, silah olarak üretiliyorlar. Judge ne derse onu yapıyor onlar da. Seraphim’den farkları yok.
Kapsülde yapılıyor, kapsül de anne karnı görevi görebilir.Seraphimleri kim doğurdu?
Mevzu klon olup olmamaları değil ki ne alaka? Konuyla alakalı 3 mesaj attım Montana'ya.Koyun Dolly de anne karnında yetişti, ama klon? Kumandadan kurtulursalar klon olmaktan çıkarlar mı?
İradeleri olmayan şeylere insan denmez. Klonlarla ilgili bir mevzu değil irade önemli dedim hep. Kumanda gidince diğer melekelerini kullanabiliyorlar mı?Konuyla alakalı 3 mesajım var ve hep irade önemli demişim. Evet dinliyorum ?
[Spoiler] - 1070 Spoiler Yorumları
İşportacı taktiği bunlar. Malı satsın diye değerli göstermeye çalışıyor. Bildiğin pilli robot işte. Robot olduklarını sanmıyorum ya ben sayborglar bence. Dna'larını klonlamış.www.korsanfan.com[Spoiler] - 1070 Spoiler Yorumları
İşportacı taktiği bunlar. Malı satsın diye değerli göstermeye çalışıyor. Bildiğin pilli robot işte. Robot olduklarını sanmıyorum ya ben sayborglar bence. Dna'larını klonlamış.www.korsanfan.com[Spoiler] - 1070 Spoiler Yorumları
Seraphim Hancock ve Kuma'nın meyveyi kullandığını çizmiş de şu Mihawk'ın meyveyi kullandığını göremedim, sadece kesmiş geçmiş, kaçırdığım bir detay mı var acaba?www.korsanfan.com
Nami de emrederse Sanci yapıyor ve bilim ürünü, Sanci insan değil o zaman. Kumandadan farkı yok Nami'nin ona emir vermesinin.İradeleri olmayan şeylere insan denmez. Klonlarla ilgili bir mevzu değil irade önemli dedim hep. Kumanda gidince diğer melekelerini kullanabiliyorlar mı?
Bu bölüm kendi istekleriyle gitmişler gemiye, irade işte daha ne?Mevzu klon olup olmamaları değil ki ne alaka? Konuyla alakalı 3 mesaj attım Montana'ya.
İradeleri olmayan şeylere insan denmez. Klonlarla ilgili bir mevzu değil irade önemli dedim hep. Kumanda gidince diğer melekelerini kullanabiliyorlar mı?