Yine haklı çıkmanın gururunu yaşıyoruz.Seraphimler talimat almadan kendi iradeleriyle gelmiş Sunny’in olduğu tarafa @Skywalker. Ah usta bile bile lades yapıyon.
Yine haklı çıkmanın gururunu yaşıyoruz.Seraphimler talimat almadan kendi iradeleriyle gelmiş Sunny’in olduğu tarafa @Skywalker. Ah usta bile bile lades yapıyon.
Sanji ve kardeşleri niye kapsülde yapılmadı? Judge niye kendi karısına doğurttu bu çocukları? Klon yapabiliyor halbuki. Hep aynı şeyi söylüyorum, başkası tarafından kısıtlanabilen ve yönlendirilebilen yani kumanda edilebilen deney ürününe insan denmez diyorum.Kapsülde yapılıyor, kapsül de anne karnı görevi görebilir.
O anadan doğma diyor alakayı çözemedim.Nami de emrederse Sanci yapıyor ve bilim ürünü, Sanci insan değil o zaman. Kumandadan farkı yok Nami'nin ona emir vermesinin.
@Montana Haksızsam, haksızsın de.
Hee sahipler ortada yok dur iki katliam yapalım demişler gemiye gidip Sentomaru emrindeyken niye taraf değiştirdiler? Kendi iradeleriyle mi?Bu bölüm kendi istekleriyle gitmişler gemiye, irade işte daha ne?
Adamın beynine çip takılıdır, sen kendileri karar alıp alamıyor mu ona bakacaksın. Şu anlık kendileri de karar alabiliyor gibi gözüküyor.Hee sahipler ortada yok dur iki katliam yapalım demişler gemiye gidip Sentomaru emrindeyken niye taraf değiştirdiler? Kendi iradeleriyle mi?
Onu Stussy demiş sanki. Temiz rol çalmış.Git şu köşede oyna demiş reis. Tek atmasından evladır bu
Dün de Zoro Kaku kesiyordu. Gözükene bakma sen, yapay zeka da insan o zaman? Robotlar durum değerlendirmesi yapmıyor mu? Basit bir mantıkla yangın sensörleri de insan o zaman çünkü duman farkedince karar alıp su fışkırtıyorlarAdamın beynine çip takılıdır, sen kendileri karar alıp alamıyor mu ona bakacaksın. Şu anlık kendileri de karar alabiliyor gibi gözüküyor.
Seraphların duygusu da var?Dün de Zoro Kaku kesiyordu. Gözükene bakma sen, yapay zeka da insan o zaman? Robotlar durum değerlendirmesi yapmıyor mu? Basit bir mantıkla yangın sensörleri de insan o zaman çünkü duman farkedince karar alıp su fışkırtıyorlar
Siri de şaka yapıyor duygudan ziyade irade diyorum hala.Seraphların duygusu da var?
Kaku %17sindeymișOnu Stussy demiş sanki. Temiz rol çalmış.