Tam tamına 4 damla ter var. Baya tırsmış içten içe. Şaşırma böyle olmaz.Lucci korkmuş diyen kimdi acaba yazamadım ? Adam Stussy’e şaşırmış şaşırmasın mı çifte ajan çıkıp arkadan bıçaklıyor.Stussy olayı saçma oldu bence klon değil kanlı canlı normal insan olmalıydı böyle bir karakter.
He evet. Sen ter sayma söyle Alpa’ya o saysın hata yapma şimdi biliyorsun tek ter damlası bile önemli.Tam tamına 4 damla ter var. Baya tırsmış içten içe. Şaşırma böyle olmaz.
harbi ya amma abarttılar senin tayfandaki adam sana ihanet edecek sende şaşırmayacaksın gayet insani bir tepki oLucci korkmuş diyen kimdi acaba yazamadım ? Adam Stussy’e şaşırmış şaşırmasın mı çifte ajan çıkıp arkadan bıçaklıyor.Stussy olayı saçma oldu bence klon değil kanlı canlı normal insan olmalıydı böyle bir karakter.
Bu da bana 3 yumruk atmasın diye korkmuş olabilir...harbi ya amma abarttılar senin tayfandaki adam sana ihanet edecek sende şaşırmayacaksın gayet insani bir tepki o
Kaku tek yemez dedin tuttuLucci korkmuş diyen kimdi acaba yazamadım ? Adam Stussy’e şaşırmış şaşırmasın mı çifte ajan çıkıp arkadan bıçaklıyor.Stussy olayı saçma oldu bence klon değil kanlı canlı normal insan olmalıydı böyle bir karakter.
Adama cp0 lideri dedik daha yanındaki adamdan haberi yokLucci korkmuş diyen kimdi acaba yazamadım ? Adam Stussy’e şaşırmış şaşırmasın mı çifte ajan çıkıp arkadan bıçaklıyor.Stussy olayı saçma oldu bence klon değil kanlı canlı normal insan olmalıydı böyle bir karakter.
tarikata adamları lucci almıyor nerden bilsin stussy'nin satanist çıkacağınıAdama cp0 lideri dedik daha yanındaki adamdan haberi yok