Öyle dediğimi iddia ettiğin mesajı hala arıyor musun?Lucci: Luffy’i yonko olarak görmüyorum
Skywalker: Klonu insan olarak görmüyorum.
Öyle dediğimi iddia ettiğin mesajı hala arıyor musun?Lucci: Luffy’i yonko olarak görmüyorum
Skywalker: Klonu insan olarak görmüyorum.
Zoro'yu da hiç sevmem halbuki...Bunu bir Zoro fanı dese kaldırıp pencereden atardık.
@Montana bu doğru mu usta?"Vardır bir bildiği" ile amel mi olur Sodex? Onun tek bildiği iftira Adam demediğim şeyleri dediğimi iddia ediyor sürekli. Kendisi geçenlerde bir mevzuda patladığını ifade etti, sonra o söylentiyi benim çıkardığımı söyledi. Mesajları kronolojik incelediğimizde onun bir itirafı üzerine benim mesaj attığım görüldü ama o kabul etmedi
Aranızda usta-çırak ilişkisi olduğunun itirafı mı yoksa bu?@Montana bu doğru mu usta?
Bizim hitap şeklimiz böyle onun da dediği oluyor.Aranızda usta-çırak ilişkisi olduğunun itirafı mı yoksa bu?
Stussy olmasa en az 3 tam bölüm savaşmış olacaktı. Ayıptır bu yaptığın.Zoro dövüşmemiș bile feci hoşuma gitti, zaten Kaku ne
Montana ne derse Sodex:Aranızda usta-çırak ilişkisi olduğunun itirafı mı yoksa bu?
Gerekirse Zoro'ya da laf ederiz deniyordu birde.Stussy olmasa en az 3 tam bölüm savaşmış olacaktı. Ayıptır bu yaptığın.