Uyanışı adaya bi bassa tüm herkes taklaya gelir.Kizaru geldiğinde tüm ada düşman olmuş olacak, tezgah bu reis tezgah!
Uyanışı adaya bi bassa tüm herkes taklaya gelir.Kizaru geldiğinde tüm ada düşman olmuş olacak, tezgah bu reis tezgah!
Stussy > Sakazuki der şimdi çağırmaBekliyoruz hala yarabandını xd xd xd
Kizaru geldiğinde tüm ada düşman olmuş olacak, tezgah bu reis tezgah!
"Vardır bir bildiği" ile amel mi olur Sodex? Onun tek bildiği iftira Adam demediğim şeyleri dediğimi iddia ediyor sürekli. Kendisi geçenlerde bir mevzuda patladığını ifade etti, sonra o söylentiyi benim çıkardığımı söyledi. Mesajları kronolojik incelediğimizde onun bir itirafı üzerine benim mesaj attığım görüldü ama o kabul etmediMontana öyle boşa laf atmaz bir bildiği vardır. Sende üzerimize oynuyorsun ayrıca.
Bunu bir Zoro fanı dese kaldırıp pencereden atardık.Bu arada Zoro vs Kaku, Queen vs BM gibi. BM'de bayılınca yok uykusu geldi falan demişlerdi... Kaku'yu bayıltan bence Zoro. Isırık bahane olmuş.
Lucci: Luffy’i yonko olarak görmüyorum"Vardır bir bildiği" ile amel mi olur Sodex? Onun tek bildiği iftira Adam demediğim şeyleri dediğimi iddia ediyor sürekli. Kendisi geçenlerde bir mevzuda patladığını ifade etti, sonra o söylentiyi benim çıkardığımı söyledi. Mesajları kronolojik incelediğimizde onun bir itirafı üzerine benim mesaj attığım görüldü ama o kabul etmedi