Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1072 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seride şöyle bir tuhaflık var. Normalde bayılınca bütün meyveler iptal oluyor. Zoan olmuyor. BM'nin Zeus'u da gitmedi galiba... İşine gelince mi iptal ediyor meyveyi nedir....
 
kanka objektif değerlendirseniz size hak vericeğim stark karşısında.
g5''in en zayıf atağı dediğin şey bildiğin şafak saldırısı,luccide e haki basmamış hiçbir atağa , el tokuşturmasında sadece 2 sinde haki görülüyor. Adam ne sertleştirme basıyor ne tekkai ikiside yok, 3 saldırının 2'sini lucci habersiz yiyor karnına.
Yani bence G5'in en zayıf saldırıları onlar. Kaido karşısında yaptığı ip atlama, devleşme, yıldırım tutma, adadan büyük yumruk, Kaido'nun ejder haliyle oyuncak gibi oynama falan gibi saldırılar var. Ve kral haki, ryou falan basarak yapıyordu bunları. Lucci karşısındakiler toz tanesi bunların yanında.
Ayrıca habersiz nasıl yiyor onu anlamadım. Gözlem hakisi diye bir şey var. Eğer yerin altından gelen yumruğu fark edemiyorsa bu bile eksi yazar zaten Lucci'ye.
Tekkai, silahlanma basıp basmaması da etkiler mi? Sanmam. 1 saldırı bile vuramayan, her yediği saldırıda şaşakalan bir adam tam güç saldırmıyor demekle aynı şey bu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık