Zoro'ya daha önce de eksi yazmıştı. Şimdi bi daha eksi yazdı. -1.-1= +1 Zoro'ya artı yazdı bu bölüm.
Alpa'nın dediği gibi yenildiği anda dünyayı sarsmaya başlayan Deprem meyvesi unutuldu mu?Harbiden herif gözümüzün önünde yok olup gitti. Adamın meyvesi bile çöptü sözde... meğer Op evreninin en iyi meyvesini yemiş adam. Artık dövüşler de direkt dümeni Nika'ya veriyor... hiçbir ağırlığı kalmadı maalesef...
Luffy reyize zarar vermek isteyen hainler var içimizde, doğrudur.Reyiz Alpa'yı ortadan kaldırmanız lazım... onun yüzünden oluyor bunlar hep. Yoksa ben Luffy'i severim...
Luffy'e gömüp uyanışa böyle tek atılır len diyen haterlar patladı.@Montana
@II. Invictus
Ustalarım hafta içi pek bakamıyorum. Bu hafta hangi karakterler patladı ve hangi forum üyeleri patladı?
Zoro'ya daha önce de eksi yazmıştı. Şimdi bi daha eksi yazdı. -1.-1= +1 Zoro'ya artı yazdı bu bölüm.
Bu tartışmanın gittiği nokta:Klonlar insan olamaz dediğim 1 mesaj göster
kanka objektif değerlendirseniz size hak vericeğim stark karşısında.Lucci şu an 2.5-3 kat daha güçlüdür bence. Buna rağmen Luffy'nin G5'in en zayıf ataklarıyla doğru düzgün haki basmadan Lucci'yi ezdiğini, öte yandan Zoro'nun Kaku'ya belirgin bir üstünlük kuramadığına bakarsak Luffy Zoro'dan bir 5-6 kat güçlüdür en az
Lucky Luke ile olan tartışmasında ikisi de banlandı.Luffy reyize zarar vermek isteyen hainler var içimizde, doğrudur.
O değil de timsah nerelerde? Banlandı mı yoksa ezik diye?
Ahaahaha ben de diyorum forumun tartışma seviyesi neden yükselmiş.Lucky Luke ile olan tartışmasında ikisi de banlandı.