Sadece müzik olarak bulamadım o yüzden video olarak atıyorum.Op sevginiz azalmış biraz yerine getirelim.
Sadece müzik olarak bulamadım o yüzden video olarak atıyorum.Op sevginiz azalmış biraz yerine getirelim.
İzledim tamamını güzel ama rekabet edemez.Daha iyisi yok
Undertaker tam da sahnesini koymuşlar.Sadece müzik olarak bulamadım o yüzden video olarak atıyorum.
Müzik değişimine kadar çok iyiydi gerçekten. Toei utansın dicem de bunların yüzüne tükürsen Yarabbi Şükür der.Hahahahhahaha teoi nin bölümü izledikçe kötüleşiyor orta vermiştim kötüye çekiyorum ve bir fan yapımı gear 5 bırakıyorum bunu izleyip bu bölüme iyi verecek çok az kişi var
Evet daha güzel müzik seçimleri olabilirdi ama çizim konusunda gayet iyi yapmış yapan kişi . Teoi para para meyvesi yemiş şu bölüme kaç para bastılar acaba onu merak ediyorum asıl ben . Tepki videosu çeken kişiler özellikle amerika tarafı acayip övgülerle söz ediyor ve delirerek izliyorlar utaçtan ben yamuldum artık komple salıyorum animeyi mangada da son olaylara göre uzun süre ara verebilirim gibiMüzik değişimine kadar çok iyiydi gerçekten. Toei utansın dicem de bunların yüzüne tükürsen Yarabbi Şükür der.
Gits ost değil mi çalanHahahahhahaha teoi nin bölümü izledikçe kötüleşiyor orta vermiştim kötüye çekiyorum ve bir fan yapımı gear 5 bırakıyorum bunu izleyip bu bölüme iyi verecek çok az kişi var
Benim paylaştığım şu an tarihi eserdir ama birçoğundan iyi olabilir halaMW'nin gaza gelip Zoro amvleri paylaştığı günler vay be.