Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

1071: Luffy'nin Zirvesi - Ulaşıldı! Beşinci Vites

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    97
Her şeyi geçtim ama neden çizgi film animasyonu neden ? Buraya kadar dövüş bir şekilde geldi. Luffy nin kazanacağı zaten belli neden çizgi film.. Bakın animesinin kötü olması mangasının şöyle olması da umrumda değil ama Manga aleminde böyle aptalca bir dövüş daha önce çizilmemiştir. Zamanında dalga geçtiğimiz. Ft,Naruto vs vs trol serilerde bile böyle bir hainlik görmedim. Okuyucuya hakaret, adam zaten umursamıyor. Gerçekten berbat gerçekten rezil bir dövüş.
G5 çizgi film gücü veriyor sınırlı da olsa. Onda. Öyle çiziyor. Mangada da öyle.
 
E bunun önceki bölümlerden neredeyse hiçbir farkı yok. Haftalardır optard fandomu şişirip durdu boş yere.
Jöle gibi oynak animasyonlar, gereksiz ve sürekli ışık patlamaları, kötü müzikler ve kötü sahnelemeler, berbat geçişler her zamanki gibi. Sırf haftalardır hype yapılıyor diye bi şans vereyim dedim de gereği yokmuş.

One Piece üzerinden prim yapan tiplerin fikirlerini hür bir şekilde ifade etmelerini zaten beklemiyorduk. Oda bunların suratlarına tükürse şükür yağmur yağıyor derler.

Bölüm leş gibi. Yarım saat duvarı izlesem en azından gözlerim yorulmaz.
 
Twitter da bir fan yapımı izlemiştim adam gear 5 luffy ve kaido nun dövüşünü yapmış kendince. Yemin ederim daha anlaşılır ve daha iyi çizilmiş bir sahne yapmıştı. Ben hiç beğenmedim şahsen bu bölümün animasyonlarını. Savaş sahnesi zaten çok kötüydü hiçbirşey anlaşılmıyor
 
Göz düşmanı insanların beğendiği bölüm.
Bu Oda'nın nasıl bir lobisi var böyle akıl alır gibi değil. One Piece tagı adı altında ne verilirse tüketiliyor, beğeniliyor ve baş tacı ediliyor. Takdir edilmesi bir durum.

Sadece savaş kısımlarını izledim ve gözlerim 6 dakikada perte çıktı. Patlamalar, ışıklar, parıltılar ve bilimum efektler. Neyin ne olduğu belli olmayan saçma sapan bir şey olmuş.
 
Yapılan son iyi bölüm kuzanla doffy nin karşılaştığı bölümdü. Artık üzerinden kaç yüz bölüm geçti bilmiyorum bile. Bu bölümün iyi çıkma ihtimali zaten başından beri yoktu haliyle.
 
o kadar hypelandığı halde bu kadar leş ötesi bir bölüm çıkarmalarını cidden beklemiyordum. luffy’nin hoplayıp zıpladığı birkaç sahneyi resmen üç dört defa tekrarlamışlar. ışıklı sahneleri zaten saldım artık o konuya hiç girmiyorum bile. toei’ye bence bu işi rezil etmesi için birileri büyük meblağlar ödüyor olabilir bunun başka bir açıklaması olamaz. yani ilerleyen bölümleri düşünüyorum da mesela akainu ile olacak olan kaçınılmaz dövüşte akainu gibi ciddi bir adamı looney tunes tarzı gözleri fırlarken falan görmek istemiyorum şahsen ya.
 
Çok büyük bir hayal kırıklığına uğrasam da sırf Gear 5 için bölüme orta verdim.

Anime izleyip manga okumayan kitleye saygım sonsuz ancak bu Gear 5 bölümleri lütfen mangadan okusunlar.

Bu bölümleri mangadan okuyanlar animeye bir daha bakmayacaktır.Bu konuda iddialıyım!
 
Yorumlara bakınca forumda en çok sövülen manga bölümü olduğuna şaşırıyor insan. Anime bize hitap etmiyor ama Wano boyunca bu çizimlerden vazgeçmediklerine göre alıcısı var bu DBZ'den fırlama bölümlerin.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık