Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

1071: Luffy'nin Zirvesi - Ulaşıldı! Beşinci Vites

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    97
Her şeyi geçtim ama neden çizgi film animasyonu neden ? Buraya kadar dövüş bir şekilde geldi. Luffy nin kazanacağı zaten belli neden çizgi film.. Bakın animesinin kötü olması mangasının şöyle olması da umrumda değil ama Manga aleminde böyle aptalca bir dövüş daha önce çizilmemiştir. Zamanında dalga geçtiğimiz. Ft,Naruto vs vs trol serilerde bile böyle bir hainlik görmedim. Okuyucuya hakaret, adam zaten umursamıyor. Gerçekten berbat gerçekten rezil bir dövüş.
 
Yeminle Çöp. Allah aşkına artık birileri One piece i bu lanet stüdyonun elinden kurtarsın. Fanartları bile izlemek daha zevklidir. Geri zekalı gibi her yere efektler koymak kaliteli iş olmuyor. Sıfır dövüş koreografi var. Hiç bir bok anlaşılmıyor. Mangayı okumasak burada neler oluyor amk derdik.
 
Toon force sahnelerini bile bu kadar dandik işleyip insanların bir nane anlamamasını sağlamak nasıl bir yetenektir Toei? :hhh:
 
Çok fazla shounen izledim ve okudum. Formül hep aynıdır. Bunun dışına çıkmakta kolay değildir. G5 in goofy olmasında bence bir sorun yok. Bir kerede farklı bir şey görelim. İnsanların tepki vermesi de normal alışık olmadıkları bir durum.

Bölümün kurgu problemi var. Tempoda sıkıntı var. Sadece G5 i ele alırsak mangayı gayet iyi yansıtmışlar. Adaptasyonda bir sorun yok. Sadece belki sekanslar biraz daha yavaş olabilirdi. Aylar önce esas bölümün 1071 değil 1072 olduğu söyleniyordu. 1072'nin yönetmeni Megumi söylentileri vardı. Haftaya göreceğiz artık.
 
Luffy'nin G5 halini tek bir şey kurtarabilir bence bu saatten sonra seride, o da nika formunun ciddiyetsiz tavırları kadar vahşileştirilmesi..

Ne demek istiyorum, mesela Kaido ile eğlenicek ip atlıcak gülcek falan ama en sonda da kafasını koparacak mesela, kanını içecek..

Ama biliyorum ki asla böyle bi düzeye çıkarmaz Oda..

Zaten genel Luffy zihniyetine de ters bi durum olur, bu dediğim kadar olmasa da bir tık daha vahşet katabilirdi ya..

Olsa güzel olurdu ya yakışırdı Nika reise.. :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık