Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

1071: Luffy'nin Zirvesi - Ulaşıldı! Beşinci Vites

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    97
Milleti gaza getirebileceğin bu kadar potansiyeli yüksek bir bölümü hiyori, bir önceki bölümde olanlar, saçma sapan bakışmalar, atlamalar zıplamalar, anlaşılması zor bulanık çizimler, yanlış ses efetleri ile vasat bir bölüme dönüştürüyorsun..

Zoru başarıyorsun Toei zoru..
 
Oda, benim hayalini kurduğum bu, daha çok "komik" dövüş çizeceğim daha çok eğleneceğim. Beğenin ya da beğenmeyin. Ben buna devam edeceğim diyor. Açıkça eleştirilerin farkındayım ama umrumda değil diyor özellikle nika ilk ortaya çıktığından beri.

O yüzden çok kafaya takmayın salın gitsin.
Önceki dövüşlerde neredeymiş aklı? 20 yıldır bütün dövüşlerin özellikle son kısımlarını ölümüne ciddi çizen kendisi değil miymiş? :/ Komik sahneler çizmesin demiyor kimse. Enel ve Croco dövüşlerinde de yer yer komedi vardı ama kimse rahatsız olmamıştı. Eşeğin kulağına su kaçırıp sonra da Maho ağa gibi trip atmış herif resmen ahahaha :ehe:
 
2015 16 gibi benim için çok çok özel bir seri olan op, zaman geçtikçe değerini kaybediyordu. Özellikle son 2 3 yıldır en sevdiğim anime/manga listesinde çok geriye düşmüştü ama hala en merak ettiğim serilerde de başı çekiyordu. Genellikle hep güncel olmaya çalışırdım. Kaido vs luffy dövüşünde tekrar yükselmiştim ama nikadan beri doğru dürüst takip etmiyorum. Spoilera bakıp geçiyordum. Wano sonunda onu da bıraktım. Sevdiğim bir karakter geliyor mu falan anca o zaman okuyorum bölümü. Kocaman bir hayal kırıklığısın Oda. Kaido dövüşünü rezil ettin ana karakteri rezil ettin serini rezil ettin. 15 yaşındaki bebeye bile tavsiye etmem bu seriyi
 
Animeye uyarlamaya çok aşırı müsait bir formu nasıl mangadan çok daha kötü yapabilirsin aklım sırrım ermiyor.

Ama şaşmamak lazım op kitlesi önüne ne sunulsa malum kitle gibi beğenen öve öve bitiremeyen insanlarla dolu.

Animasyonumuz Aot'dan daha iyi kanka çünkü ışık çıkıior
 
Kral hakiyle akıp gidiyordu karakter hem korkunç bir plot hole yaptın hikayene hem güzelim dövüşü mahvettin. Luffy nin g5 açtığı tüm dövüşler ucube fightından öteye gitmicek
Kral haki ve G4 kombinasyonu ile yenecek diye beklerken karşımıza bu ucube form çıktı. Meyve uyanışı yine olabilirdi ama bu artık müptezel gibi bir Luffy bildiğin.
 
Animeyi Impel Down civarında bırakmıştım. Bu bölüm bi kaç aydır hypelanıyor şöyle bütçe ayrıldı böyle kişiler bölümde çalışacak, bölüm için ara verdiler vs. dedikleri için merak ettim izlemek istedim. Keşke izlemeseydim One Piece animesi ne zaman bu kadar leş oldu? İlk 13 dakika hiçbir şey olmadı. Defalarca flashback girdi. Aynı animasyon 3 kez filan oynadı. Bölümde hiçbir şey olmadı. Ben sanıyorum ki 3-4 manga bölümünü yaparlar bu bölümde. 1 bölüm manga bile yapmadılar sanırım. Luffy'nin yeri lastik yapıp Kaido'ya saldırısını geri püskürtmesi filan anlaşılmıyor. Dragon Ball gibi enerji patlamaları filan var. İğrenç bir şeydi.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık