Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

1071: Luffy'nin Zirvesi - Ulaşıldı! Beşinci Vites

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    97
Animeyi uzun zamandır takip etmiyordum, sırf gear 5'i nasıl yapmışlar diye izleyeyim dedim izlemez olaydım. Mangada kötüydü, animede daha da kötü olmuş. Saçma sapan bir meyve resmen sıfır seyir zevki.
 
Şu Gear 5'e hala alışamadım. Hiyori gereksizinin sahnesini geçtim direkt, flashbackler ve Blast Breath'i geri yansıttığı yerdeki kamerayı ileri geri sallarcasına olan animasyon ise hoşuma gitmedi. Bu bölüm fragman gibi olmuş kısaca orta dedim, hype'ı karşılamadı kesinlikle. Önümüzdeki bölüm daha iyi olacaktır.
 
Bölümü izleyince tekrar anladım ki Kaido dövüşü için Gear 5 yanlış bir tercih. Buraya kadar epik bir şekilde getirdiğin dövüşü bu derece bir değişikliğe uğratınca etkisini kaybediyor gözümde.

Karşıda ki düşman Arlong falan değil ki dünyanın en güçlü yaratığı diye bahsettiğin bir canavar. Kaido'nun şu hallere sokulması karaktere yakışmıyor hiç. Aynı şekilde Luffy'e de dövüşün sonlarına doğru bu şekilde eğlenmesi yakışmıyor. Dövüş sonları her zaman daha ciddi ve duygu yüklü olurdu.
Ben dövüşü sonradan topluca bir kere daha okumuştum. Gear 5'e kadar çok güzel gidiyordu. Hayır hani Akainu ile karşılaşsa Ace ne güzel donut olmuştu ahaha deyip kahkahayı patlatacak potansiyeli var.
 
G5 sayesinde insanların gözünde de bu iğrenç şirketin hak ettiği muameleyi görmesine çok sevindim. Beşli çeteden daha fazla nefret ediyorum bu heriflerden öyle bir kötülük bunlardaki
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık