Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

1071: Luffy'nin Zirvesi - Ulaşıldı! Beşinci Vites

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    97
Birlikte izleme etkinlikleri yapıldı (Malezya ve Almanya haberlerini gördüm, başka yerler de vardır muhakkak). Yukarıda da paylaşmıştım, resmi ve korsan siteler fazla tıklanmadan ötürü çöktü.
Bazılarına göre One Piece haterları (nefret edenler) bölümden sonra şöyle olmuş:
36 bin beğeni alan bir tweet:
Bazıları izledikten sonra böyle duygulanmış: Toei animatörleri yanıyormuş: Bazıları da şöyle duygulanmış: Küçük topluluklarda daha ciddi eleştiriler vardır tabii ki ama geniş kitlelerce yapıldığını gördüğüm tek eleştiri Hiyori ve Orochi sahnesiydi:
Edit: Bir tanesini kaçırmışım. Luffy, Kaido'yu döndürürken kullanılan ses efektini; üç kez kullanılan animasyonu ve CP0 tekrarını eleştiren ama genel olarak bölümü beğenip çok etkileşim alan bir yorum varmış.
Bunca şeyden sonra imbd puanında da rekor kırmasını beklerdim bunlardan ama şuan için 9.2 puanı. 1061 1062 1066 bölümleri geçememiş. sjhjshj :ddd.d
 
1 yıldır Oda'nın yalayıcıları tarafından şişirildi durdu Gear 5 Animeye geliyor da geliyor diye. Bölüm çıkınca da haliyle beğenilmedi tabi. Ulan biliyoruz manga'da ne olduğu bok gibi çıkacağı belliydi işte. Akp kitlesinden farkları yok bu Goda'cı tiplerin.
 
uzun uzun yazmayacağım. hikayenin gidişatından memnun değilim çünkü seçilmiş olanın hikayesini okumaktan hoşlanmıyorum ama bu bölüm, içerikten bağımsız olarak da kötü. o kadar kötü işlemişler ki hikayeyi, sanırsın one piece'ten nefret eden birileri tarafından yönetiliyor toei animasyon.
 
reklamın iyisi kötüsü olmaz derler, normalde anime bölümü 2 sayfa konuşulmazdı burada bile rekora gidiyorsa adamlar yapmış.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık