Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

1071: Luffy'nin Zirvesi - Ulaşıldı! Beşinci Vites

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    97
Hadi bizi duymuyorlar, Japonya'da hiç mi şikayetçi olan yok bu Toei Animasyon'dan. Işık efektlerinden dolayı mahvettiler animeyi, birkaç sahne koyup basıyorlar ışık efektini, dövüşlerden falan bir şey anlaşılmıyor. Animenin 2 yıl aradan sonra kalitesi gittikçe düşmeye başlamıştı, Wano ile dibi gördü.
 
Bölüm inanılmaz kötüydü. Gram keyif alamadım izlerken. Bide animasyonlar aşırı derecede karışık olmuş. Mangayı okuduğum için zar zor anlayabildim. 1 haftadır en pahalı bölüm geliyor diye reklam yapıyorlardı bu mu en pahalı bölüm ? abi bu anime yapımcıları hiç mi başka anime izlemiyor hiç mi izleyici yorumlarına bakmıyor. 20 dakika kaybetmiş gibi hissediyorum kendimi. Yani bölümün içeriğinin leş olmasından bahsetmiyorum bile. Sanırım sadece mangadan ilerlemek en mantıklısı olacak yoksa insanı soğutuyor seriden bu anime. Bide bölümü aşırı beğenmiş olan tayfa var. Bölümü beğenen arkadaşlar elinizi vicdanınıza koyup cevap verin cidden iyi miydi bölüm ? mesela neyi beğendiniz.
 
Bir efsane nasıl berbat edilirde yeni bölüm. Wano'da istisna üç beş bölüm var animede güzel olan geri kalanı çöpten hallice. Ben çok umutluydum bölümden, üzerine çok düşüyorlar ve çok beklenti yaptılar haliyle bizde umutlandık. Zoro vs King'deki abartılı sahneler koymamışlar olması gerekenden farklı bir şey yapmamışlar ama çizim kalitesini biraz daha artırıp gözü yormayacak kadar az efekt koysalardı bölüm için iyi derdim ama efektler gözümü ağrıttı.

Bir sonraki bölümden biraz umutluyum çünkü bazı sahneleri Megumi İshitani yapmış. Umarım haftaya iyi bir bölüm yaparlar.
 
Günlerce uğraşıyoruz dedikleri su saçma sapan bir saniyeye haddinden fazla kare sığdırma mevzusu olsa gerek. Karakter saldırı yaparken çocukluğundan şimdiye bütün tipini göstermeler vs. Sosyal medyada bu olayı çok matah bir şeymiş gibi paylaşıp duruyorlar. Böyle önemli bölümler Toei tarafından bile beklentiyi karşılardı ama bu bölüm hayal kırıklığı.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık