Muhtemelen olucak bu sahne ya.Bu yaşanmalı ya. Ulan Oda, unutma şu Bogard'ı.
Bu yaşanmalı ya. Ulan Oda, unutma şu Bogard'ı.
Yoksa Nika bu bölümde mi zihnini ele geçirip öldürmüş Luffy'yi?
arkadaşlar garpın karakteri ile ilgili analizlerini ortaya koydular. Lucci küçüklükten itibaren beyni yıkanmış,katil olarak yetiştirildiği için lucciye bir şey demiyorum yoksa lucci'de gömerim. Ne ekersen onu biçersin senin gözünün önünde torunun abisi,torunun için delik deşik oluyor. Torununun psikolojisi gitmiş sen ise denizci olarak hala o kuruluştasın. Hiçbir sorgulama yok,paso gırgır şamata. Ace gerçekten güzel bir karaktermiş yazık olmuş.Bunu senin demen garip değil mi? Lucci savunma seviyene erişmek için, insanların yemeden içmeden 40 gün Garp savunması lazım.
arkadaşlar garpın karakteri ile ilgili analizlerini ortaya koydular. Lucci küçüklükten itibaren beyni yıkanmış,katil olarak yetiştirildiği için lucciye bir şey demiyorum yoksa lucci'de gömerim. Ne ekersen onu biçersin senin gözünün önünde torunun abisi,torunun için delik deşik oluyor. Torununun psikolojisi gitmiş sen ise denizci olarak hala o kuruluştasın. Hiçbir sorgulama yok,paso gırgır şamata. Ace gerçekten güzel bir karaktermiş yazık olmuş.
Ace karalayanlara bakıyorum Garp ve luffy fanları, monkey ailesi fanlarında bir çekememezlik kıskançlık var.Ace bu seride en baba karakterden 10 kat daha adamdır, tartışmaya açık bir konu değil.
Garp karalayıp Ace övenlerin alayı Luffy hateri. Onu ne edicez?Ace karalayanlara bakıyorum Garp ve luffy fanları, monkey ailesi fanlarında bir çekememezlik kıskançlık var.