Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1071: Bir Kahramanın Saldırısı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 141 62.7%
  • Orta

    Kullanılan: 52 23.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 32 14.2%

  • Kullanılan toplam oy
    225
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay be ne Aceymiş arkadaş, doğması bile suçmuş. Ace'yi op dünyasında 10dk içinde yenecek karakter yok. Psikolojik ve ağır yaralı olduğu için üstüne meyvesi ters olunca Akainu'ya karşı ağır hasar aldı. Luffy olmasa Ace 10dk savaşırdır sonra Wb bağırınca geri çekilirdi. En kötü Shanks gelene kadar hayatta kalırdı.
Benim doğmam iyi miydi diyen kendisi. Babasının kanından olmaktan nefret eden kendisi. Bütün yaşamı kendi yaşamına bir mana aramakla geçen kendisi. Eleştirmiyorum aksine işlendiği için mutlu da oluyorum çünkü pek nadir olan bir şey. Ama Ace laf dinlemez. Konu cesaret oldu mu Luffy'den bile beter bir adam. Wb ye laf söylendi diye gitti akainu ya saldırdı ve arada luffy olmasa da çok geçmeden paket olacaktı. Wb zaten geri çekilmeleri için kendini feda etti. Orada gitmesi gerekiyordu. Akainu ya saldıracağı zaman arkadaşları yapma dedi gene devam etti. Laf dinleyen bir adam değil ve sonunu da bu getirdi. Ace benim nazarımda asla kurtarılamazdı. Kendini değerli görmeyen biriydi ve sonunda ister yaşadığı gibi de ister malca de ölüp gitti. Ace'in o zamanki seviyesi olsun olsun ikinci komutandır. Bu seviyede adamların amiral yonkou ayarı adamlara dayanma ihtimali yok bence. Ace de olsa başkası da olsa böyle.
 
Teach acaba Law'ın meyveyi aldıktan sonra kendisine sonsuz gençlik ameliyatı yapabilir mi? İki meyvenin gücünü kullanmasına rağmen ölmüyor, Law'ın öldüren meyve gücünü kullanınca da ölmez bence.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 48)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık