Hiç onu kışkırtıp üstüme gelme. Cephe açma boşuna, bir üstteki mesajıma cevap verir misin? Çaycı yerini bilir, hhaki kutsal ejder ile kendini kıyaslama.
ACE seride adamlık konusunda LufftÇok trolledim biliyorum ama bunu yapmam lazımdı
Kuma: NÜKLEER BOMBA diyorsun yani?Kuma bence hükümeti yok etmek için Vegapunk tarafından programlanmış bir canlı bomba.
Yani Kuma oraya kendi istediğiyle ışınlanmamış olabilir.
Kimsenin gazına gelmem merak etme @Raiden 'in de patladığı net ama adam hikaye anlatmayı bıraktı hiç olmazsa o yüzden üstüne gitmeye gerek yok şuan için.Sen ace seviyorsan bende uzaylıyım.
Hiç onu kışkırtıp üstüme gelme. Cephe açma boşuna, bir üstteki mesajıma cevap verir misin? Çaycı yerini bilir, hhaki kutsal ejder ile kendini kıyaslama.
aklıma enteresan fikir geldi madem korsanları öldurmek ısıtyon adasına yolla bır robot koy ıcıne nukleer ada yerle bır olsun. Uranuse de gerek yok.ACE seride adamlık konusunda Lufft
Kuma: NÜKLEER BOMBA diyorsun yani?
Bu şey mantığı değil mi ya?aklıma enteresan fikir geldi madem korsanları öldurmek ısıtyon adasına yolla bır robot koy ıcıne nukleer ada yerle bır olsun. Uranuse de gerek yok.
Nükleer var mı seride?aklıma enteresan fikir geldi madem korsanları öldurmek ısıtyon adasına yolla bır robot koy ıcıne nukleer ada yerle bır olsun. Uranuse de gerek yok.
Ace sevmezsin ama Ace seviyorum gibisinden yalandan avatar koymayı iyi bilirsin.Ace altından girip üstünden çıktığın günleri unutmadık. Bak unutmamış.Ace severim diyip seni direk çürütme hakkımı kullanıyorum.
Sen ace seviyorsan bende uzaylıyım.