sana göre wb'yi yener garp. Yazar cevabı vermiş kanka istediğiniz kadar hezeyan edin,ağlayın,zıplayın,tepinin

Torunu delik deşik olacak hala ace önune atlıyor

Haydi Garp dedem diye söyleyinde dalga geçelim bu karakter yoksununu

sana göre wb'yi yener garp. Yazar cevabı vermiş kanka istediğiniz kadar hezeyan edin,ağlayın,zıplayın,tepinin
Tek Rogere değil tayfaya dalıyor iki üç çömez denizci ile artık sen düşünRogere tek giden Garp Teach gibi birine harcanacaksa yerim böyle seriyi. Daha yaratıcı bir son göster bize.
Garpı harcaması temennisiyle.
sana göre wb'yi yener garp. Yazar cevabı vermiş kanka istediğiniz kadar hezeyan edin,ağlayın,zıplayın,tepininGarpın son 2 yılda yaptığının 50 katını wb yapmıştır bu hayatta
Torunu delik deşik olacak hala ace önune atlıyor
Haydi Garp dedem diye söyleyinde dalga geçelim bu karakter yoksununu![]()
15 yaş çocuk şeyleri atmayın bana daha iyi mizah bekliyorum
Arc babaannemiz desen daha iyiydi ya da kraliçemiz xDYeni Arc prensesimiz Garp olabilir.
Marinefordda wb yerine garp olsa şu an 5 imparator vardı.kürdan bacaklarıyla mıwb varya garptan pişmaniye yapar pişmaniye o saçlardan
Garp 2 yılda en az 1 icraat yapsa sana göre WB 50 tane icraat yapması gerek.Bende diyorum ki hadi say WB'nin 50 tane icraatini15 yaş çocuk şeyleri atmayın bana daha iyi mizah bekliyorum![]()
Emekli maaşıyla kıt kanaat geçinen Garp, EYT haberini okuyunca baya içerlemiş, o kadar çalıştım yeni emekli oldum 70 yaşındayım, millet 45 yaşında emekli olacak diyor. Yakında tek başına hacete de gidemez ihtiyar, Dünya Toplantısı için BAA 'dan geçerken Hodynin haplarından hacıladıysa biraz iktidar kazanır, hapı fazla kaçırırsa Azer Bülbül gibi mortingen şıtrayze olur.İki aksiyona girdiiği için ah kalbim diye kitlenip Akainu'ya postu deldiren Wb'ye benzemez Garp. Adam turp gibi sağlıklı her şeyden önce. Kondisyon desen bayır domuzu gibi. Sarı Sülo'da bile bu kadar yok hatta. Adam denizci disipliniyle yetişmiş. Wb kötü ortamlarda takılıp bali çekerken Garp çerez niyetine multivitamin atıyordu ağzına. İşte o yüzden birisi ikinci baharını yaşıyorken diğeri benden bu kadar kalp bitti aga diyerek bayrağı çekti.
Şu saatten sonra kapanacak tek defter Garp'ın karşısına çıkma gafletine düşecek meczubun amel defteridir, gerisi hikaye.![]()