İftiracılar kralı bana iftiracı diyor yani Montana hahaha sesli güldüm.@Millennium Wizard'un hakkını yeme son dönem İftira sen ve @II. Invictus'den soruluyor
Bakalım MF'deki WB kadar iş yapacak mı göreceğiz
İftiracılar kralı bana iftiracı diyor yani Montana hahaha sesli güldüm.@Millennium Wizard'un hakkını yeme son dönem İftira sen ve @II. Invictus'den soruluyor
Bakalım MF'deki WB kadar iş yapacak mı göreceğiz
WB streoid kullanmış başka açıklaması yok zaten. Genç yaşta vurmuş götürmüş işte o yüzden.
İki aksiyona girdiiği için ah kalbim diye kitlenip Akainu'ya postu deldiren Wb'ye benzemez Garp. Adam turp gibi sağlıklı her şeyden önce. Kondisyon desen bayır domuzu gibi. Sarı Sülo'da bile bu kadar yok hatta. Adam denizci disipliniyle yetişmiş. Wb kötü ortamlarda takılıp bali çekerken Garp çerez niyetine multivitamin atıyordu ağzına. İşte o yüzden birisi ikinci baharını yaşıyorken diğeri benden bu kadar kalp bitti aga diyerek bayrağı çekti.
Şu saatten sonra kapanacak tek defter Garp'ın karşısına çıkma gafletine düşecek meczubun amel defteridir, gerisi hikaye.
Boşuna fandaş değiliz.Bak daha iki saaat önce falan ne yazmışım
Ne Garp fanıymışsın beeeeee,ağlattın Kf'yi.İki aksiyona girdiiği için ah kalbim diye kitlenip Akainu'ya postu deldiren Wb'ye benzemez Garp. Adam turp gibi sağlıklı her şeyden önce. Kondisyon desen bayır domuzu gibi. Sarı Sülo'da bile bu kadar yok hatta. Adam denizci disipliniyle yetişmiş. Wb kötü ortamlarda takılıp bali çekerken Garp çerez niyetine multivitamin atıyordu ağzına. İşte o yüzden birisi ikinci baharını yaşıyorken diğeri benden bu kadar kalp bitti aga diyerek bayrağı çekti.
Şu saatten sonra kapanacak tek defter Garp'ın karşısına çıkma gafletine düşecek meczubun amel defteridir, gerisi hikaye.
o mınık bacaklarını garpın varya wb tutup ellerıyle kırar benden sana söylemesi Dünyanın en güçlü adamı boru değil,dalgası bile garpı korkutmaya yeter xdKürdan işlerine hiç girme derim sen zararlı çıkarsın sonra
Ne Garp fanıymışsın beeeeee,ağlattın Kf'yi.