Kürdan işlerine hiç girme derim sen zararlı çıkarsın sonrakürdan bacaklarıyla mı wb varya garptan pişmaniye yapar pişmaniye o saçlardan
Kürdan işlerine hiç girme derim sen zararlı çıkarsın sonrakürdan bacaklarıyla mı wb varya garptan pişmaniye yapar pişmaniye o saçlardan
Bilmem Sengoku niye gemide yok diye mırıldanıyordun geçenSengoku olsa ne olmasa ne? Bir sey mi kaçırdım?
İnanarak mı yazıyorsun bunuİki aksiyona girdiiği için ah kalbim diye kitlenip Akainu'ya postu deldiren Wb'ye benzemez Garp. Adam turp gibi sağlıklı her şeyden önce. Kondisyon desen bayır domuzu gibi. Sarı Sülo'da bile bu kadar yok hatta. Adam denizci disipliniyle yetişmiş. Wb kötü ortamlarda takılıp bali çekerken Garp çerez niyetine multivitamin atıyordu ağzına. İşte o yüzden birisi ikinci baharını yaşıyorken diğeri benden bu kadar kalp bitti aga diyerek bayrağı çekti.
Şu saatten sonra kapanacak tek defter Garp'ın karşısına çıkma gafletine düşecek meczubun amel defteridir, gerisi hikaye.
Eskiden daha az çaktırırdın algıları şaşırtmaya çalışırken.
Öyle bir şey demedim yav @Millennium Wizard gibi iftiracı oldun başımıza. O dedi Sengoku'da vardır kesin diye oradan gömme arayışı arıyor.Bilmem Sengoku niye gemide yok diye mırıldanıyordun geçen
İnanarak mı yazıyorsun bunu
Mf Garp>Mf Wb diyorum ve ciddiyim. :/Bilmem Sengoku niye gemide yok diye mırıldanıyordun geçen
İnanarak mı yazıyorsun bunu
Üzülmüyorum da. Değer vermemek gerek bence artıkEvet. Önceden konudan çıkmazdık. Şimdi ya senin yaptığın gibi okumadan sadece yorumlara bakıyoruz ya da bazen benim yaptığım gibi bölümdeki resimlere hızlıca göz atıp (yazılanları da geçerek) yorumlara da bakmadan çıkıyoruz. Üzücü ama yapacak bir şey yok.
Kötü hisleirm var diyen Wb vs çer çöple Bb'nin peşine düşen, hakiman Garp... Sonuç belli.İki aksiyona girdiiği için ah kalbim diye kitlenip Akainu'ya postu deldiren Wb'ye benzemez Garp. Adam turp gibi sağlıklı her şeyden önce. Kondisyon desen bayır domuzu gibi. Sarı Sülo'da bile bu kadar yok hatta. Adam denizci disipliniyle yetişmiş. Wb kötü ortamlarda takılıp bali çekerken Garp çerez niyetine multivitamin atıyordu ağzına. İşte o yüzden birisi ikinci baharını yaşıyorken diğeri benden bu kadar kalp bitti aga diyerek bayrağı çekti.
Şu saatten sonra kapanacak tek defter Garp'ın karşısına çıkma gafletine düşecek meczubun amel defteridir, gerisi hikaye.
@Millennium Wizard'un hakkını yeme son dönem İftira sen ve @II. Invictus'den soruluyorÖyle bir şey demedim yav @Millennium Wizard gibi iftiracı oldun başımıza. O dedi Sengoku'da vardır kesin diye oradan gömme arayışı arıyor.
Bakalım MF'deki WB kadar iş yapacak mı göreceğizMf Garp>Mf Wb diyorum ve ciddiyim. :/
İki aksiyona girdiiği için ah kalbim diye kitlenip Akainu'ya postu deldiren Wb'ye benzemez Garp. Adam turp gibi sağlıklı her şeyden önce. Kondisyon desen bayır domuzu gibi. Sarı Sülo'da bile bu kadar yok hatta. Adam denizci disipliniyle yetişmiş. Wb kötü ortamlarda takılıp bali çekerken Garp çerez niyetine multivitamin atıyordu ağzına. İşte o yüzden birisi ikinci baharını yaşıyorken diğeri benden bu kadar kalp bitti aga diyerek bayrağı çekti.
Bir yandan doğru, evet.Üzülmüyorum da. Değer vermemek gerek bence artık