Aynen defter yoktu evet @Alpamis’in bir tane şekilli ajandası vardı.Öyle bir defter yoktu zaten yav
Kaku çöpünün boş gemiye hallenip dolu olduğunu anladıktan sonraki tipine de mi gülmedin dostum?Oda heyecan katmak istemiş olabilir ama içimde seriye karşı gram heyecan kalmamış. Baktım çizimlere bitti. Bari komik bir şey bulsaydım ama o da yok. Yazık.
Reiz gömmeni bekliyoruz hala.Öyle bir defter yoktu zaten yav
Hayır, gülmedim.Kaku çöpünün boş gemiye hallenip dolu olduğunu anladıktan sonraki tipine de mi gülmedin dostum?
Neyi gömmemi bekliyorsun ? Spoiler yorumunda gömdün zaten 50 tane kaku yense beş kuruş etmez dedim.Reiz gömmeni bekliyoruz hala.
Yaklaşık 7-8 sayıdır okumuyorum. Burada yazılanlara bakiyorum. Az çok kimler ne demiş ona göre tahmin edebiliyorum artıkOda heyecan katmak istemiş olabilir ama içimde seriye karşı gram heyecan kalmamış. Baktım çizimlere, bitti. Bari komik bir şey bulsaydım ama o da yok. Yazık.
Gördüğüm saçma yorumlar arasına kaldırıyorum ama ne alaka la?Bu işin sonunda en kazançlı sen çıkacakmışsın gibi geliyor.Karasakal depremle döverse artık Garp >Wb defteri sonsuza dek kapanabilir.