Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1071: Bir Kahramanın Saldırısı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 141 62.7%
  • Orta

    Kullanılan: 52 23.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 32 14.2%

  • Kullanılan toplam oy
    225
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emekli maaşıyla kıt kanaat geçinen Garp, EYT haberini okuyunca baya içerlemiş, o kadar çalıştım yeni emekli oldum 70 yaşındayım, millet 45 yaşında emekli olacak diyor. Yakında tek başına hacete de gidemez ihtiyar, Dünya Toplantısı için BAA 'dan geçerken Hodynin haplarından hacıladıysa biraz iktidar kazanır, hapı fazla kaçırırsa Azer Bülbül gibi mortingen şıtrayze olur. :)
@Sir Crocodile 'a bazen hak veriyorum. Sen ne yazdın ne anlattın birader :D
 
Marinefordda wb yerine garp olsa şu an 5 imparator vardı.
fanboyluk sizi kör etmiş.

o kadar kılıç delsin garpı,magmayla kafası yarılsın, yüzlerce top mermisi,kılıç darbeleri göğsüne saplasın,kılıç önden girip arkadan çıksın,magmayla 2 delik açılsın önlü arkalı vücüdunda sonra kizarunun lazerleriyle delinsin sen gel yorum yap daha sonra
tamam mı :D

neyse daha yorum yapmayacağım.
Hayırlı forumlar objektifçe yazdım.
 
İlk olarak şu "that person" geyiği arc'ın şu bölümünde yapılması biraz sinir etti beni. Tüm Vegapunk'ları göstermişsin hatta orijinal Vegapunk'ı silüet olarak göstermeden direkt göstermişsin şimdi gelip bize yardım edebilecek "that person" var demesi azcık canımı sıksa da bölümü çok beğendim.


En alt panelde ki progress nihayet 100 oldu bu sayımın bir anlamı olduğu kesin. Acaba tam olarak ne anlama geliyor. Tahminimce bu sayaç Vegapunk'ın bilgi havuzu ile ilgili bir durum olacağını düşünüyorum. Ama belki de Oda-sensei bizi şaşırtıp daha büyük bir şeyde ortaya çıkarabilir. Muhtemelen bir sonra ki bölümde direkt olarak bu sayacın tamamlandığında ne olduğunu göreceğiz.


Kimliği gizemli şahıs bir şekilde Egghead adasında saklandığına göre aranan bir arkadaş çıkacağına kesin gözü ile bakabiliriz. Diğer yandan CP-0 ekibi ile başa çıkabileceği söylendiği için epey güçlü biri olduğunu düşünmek yanlış olmaz. Bu iki faktörü düşününce aklıma ilk olarak Aokiji geliyor. Pek olası değil ama diğer ihtimalin Fujitora olabileceğini düşünüyorum. Reviere Arc'ta Vegapunk'ı ziyaret edip Seraphim'leri gördüğünü biliyoruz. Düşük bir ihtimalde olsa bu gizemli kişi Fujitora'da çıkabilir. Son ihtimal ise bu zamana kadar seride görmediğimiz bir kişinin ortaya çıkması. Umarım CP-0 gibi epey güçlü bir ekip ile başa çıkabilecek yeni bir karakter seriye dahil olmaz.


Bölümde benim için sürpriz olan faktör Kidd'in Elbaf'a gidiyor olması oldu. Killer'ın elinde tuttuğu kağıt eğer ki Vivre kart ise Wano Arc'ın sonunda bahsi geçen "Man Marked by Flames" kişisinin vivre kartı olma ihtimali epey yüksek. Serinin ilerleyen bölümlerinde tayfanın bir şekilde Elbaf'a gideceği neredeyse kesin ve açıkcası bu zamana kadar Elbaf'ı hep Shanks ile özdeşleştirmiştim. Eğer ki Shanks şu an Elbaf'ta ise Kidd içinde bir rövanş olacaktır.


Son olarak nihayet Garp'ı bir aksiyon alırken göreceğiz. Şu an için BB, Doctor Q, Van Augur ve Burgess'in Law ile uğraştığını düşünürsek Hachinosu adasının nispeten daha zayıf olduğunu söyleyebiliriz. Bir kaç bölüm öncesinde Helmeppo G-14 üstünün Egghead adasına yakın olduğunu söylemişti. Tutması neredeyse imkansız bir beklenti olacak ama umarım Garp ve bizim tayfanın yolu kesişir ve Hachinosu adasına beraber giderler. Pek olası değil ama olursa epey sağlam olur.
 
fanboyluk sizi kör etmiş.

o kadar kılıç delsin garpı,magmayla kafası yarılsın, yüzlerce top mermisi,kılıç darbeleri göğsüne saplasın,kılıç önden girip arkadan çıksın,magmayla 2 delik açılsın önlü arkalı vücüdunda sonra kizarunun lazerleriyle delinsin sen gel yorum yap daha sonra
tamam mı :D

neyse daha yorum yapmayacağım.
Hayırlı forumlar objektifçe yazdım.
Önemli olan zaten o darbelerden sakınmak değil mi? Bu dediğini seride kime yapsalar zaten nalları diker.
 
ya bu Lucciler ne boş adamlar böyle yav.Adamın sağ kolu uyuyan adamdan blok yiyor.Kendisi 5 yaşındaki çocuk gibi yarabandıyla geziyor,Luffye vurmaya çalışırken kendine mi vurdu ne yaptı xd.
 
Bölüm bomboş ve bombok gereksiz mantıksız uzatmalarla dolu bişi anlatmıyor. Kid akıp gidiyor law ile birlikte luffy yi geçtiler en azından şans yok didinme var. Son sayfada garpı gördüğümde gerçekten sevindim asırlar oldu mübareği görmeyeli. Benim açımdan tek iyi yer son sayfa gerisini çizmekle parmaklarını yormuş liboş ODA...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık