Lucci'yi harcamadıysa Kizaru'yu da harcamaz bence.Oda kizaruyu kolay harcamaz. O vs olmaz eğer olursa da bir iki kaçışmayla biter boşuna ümitlenmeyin
Lucci'yi harcamadıysa Kizaru'yu da harcamaz bence.Oda kizaruyu kolay harcamaz. O vs olmaz eğer olursa da bir iki kaçışmayla biter boşuna ümitlenmeyin
Robot olayı baştan aşağı saçma, oralara hiç girmeyecekti. Mecha vs korsan hikayesine yakışmıyor.Şu Seraphimdi, yapay şeytan meyvesiydi olaylarını hiç sevmedim bu naruto’daki ölülerin diriltilmesi olayına benziyor aynı yetenek birden fazla kişide filan var ne gerek vardı daha Orjinal kendi güçleri olan robotlar yapsalardı keşke. Bu arada Seraphim Hancock ve Seraphim Jinbei muhtemelen Luffy’e saldırmayacak duygulardan dolayı. Kizaru Cp0’a dalar diye bekliyordum ama Luffy’e saldıracak gibi. Luffy yiyorsa Kizaru’yla da oynasın, dalga geçsin de görsün ebesininkini… Bu arcı Vegapunk ve Bonney’in tayfaya katılması dışında hiç sevemedim şuanlık.
En güçlü insan ünvanı oyuncak olunca benim saçmalama seviyesi.Seraphim Wb olsaydı bari KK'likte Kid'den daha büyük aday olurdu
Yonkoluğun onda dokuzu kaçmaktır zaten.Luffy yine kendine yardım eden birini yaralı halde bırakıp kaçdı çok büyük çıkdı Lucci Yonkoyu kaçırdı rezil oldu bizim şaklaban burda Teach olsa kaçdı korkak Yonko ağırlığı yok deyip söverler bakalım bizim karton yonkoya ne diyecekler.
Maalesef Luffy ona yardım eden yaralı adamı geride bırakıp kaçdı Sentomaru git demesi bişeyi değiştirmiyor sen yonkosun ağırlığını koyacaksın Lucci rövanşı aldı net galip çıkdı.benim anlamadığım sentomaru'yu geride mi bırakıyorlar birisi açıklayabilir mi?
@Millennium Wizard'ın yan hesabı olma ihtimalin her geçen gün artıyor.kılıç lobisi ayakta hepiniz gelin Mihawk,zorocuyuz aga hangi çarı getirirsen getir