Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1070 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu Seraphimdi, yapay şeytan meyvesiydi olaylarını hiç sevmedim bu naruto’daki ölülerin diriltilmesi olayına benziyor aynı yetenek birden fazla kişide filan var ne gerek vardı daha Orjinal kendi güçleri olan robotlar yapsalardı keşke. Bu arada Seraphim Hancock ve Seraphim Jinbei muhtemelen Luffy’e saldırmayacak duygulardan dolayı. Kizaru Cp0’a dalar diye bekliyordum ama Luffy’e saldıracak gibi. Luffy yiyorsa Kizaru’yla da oynasın, dalga geçsin de görsün ebesininkini… Bu arcı Vegapunk ve Bonney’in tayfaya katılması dışında hiç sevemedim şuanlık.
Robot olayı baştan aşağı saçma, oralara hiç girmeyecekti. Mecha vs korsan hikayesine yakışmıyor.
 
benim anlamadığım sentomaru'yu geride mi bırakıyorlar birisi açıklayabilir mi?
Maalesef Luffy ona yardım eden yaralı adamı geride bırakıp kaçdı Sentomaru git demesi bişeyi değiştirmiyor sen yonkosun ağırlığını koyacaksın Lucci rövanşı aldı net galip çıkdı.
 
Kizaru önce marcodan ayar yedi. Tekmeledi Marco bunu. Sonra diğer sağ kol backman silah doğrulttu ekler havaya yaptı. Şimdi başka bir sağ kol Zoro ile karşılaşıp ayarı yiyecek. Zoro öbürlerine de benzemez. Muhtemelen lazerleri durdurup slashına haki ekleyip kesecek. Ateşi kestiği için ki suyu da kesebiliyor Zoro, belli ki her elementi kesebilecek, ışığı da hakisiz keserse yeme de yanında yat.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık