Bir hafta önce Lucci Zoro’nun kılıçları kürdan yapar kafasındaydın @Whitebear D ‘da bağladın iyice gördüğün her limana sığınıyorsun. kaç kaç nereye kadar?kılıç lobisi ayakta hepiniz gelin Mihawk,zorocuyuz aga hangi çarı getirirsen getir
Bir hafta önce Lucci Zoro’nun kılıçları kürdan yapar kafasındaydın @Whitebear D ‘da bağladın iyice gördüğün her limana sığınıyorsun. kaç kaç nereye kadar?kılıç lobisi ayakta hepiniz gelin Mihawk,zorocuyuz aga hangi çarı getirirsen getir
Sentamaru Vegapunk demese başta Luffy'e saldıracaktı. Cp0 ile işbirliği yapacaktı. Ona rağmen Luffy'de kin tutma yok. Ki Shabondy'de acı bir şekilde tüm tayfa gözlerinin onunde yok edilirken Senatamaru düşmandı orada.Maalesef Luffy ona yardım eden yaralı adamı geride bırakıp kaçdı Sentomaru git demesi bişeyi değiştirmiyor sen yonkosun ağırlığını koyacaksın Lucci rövanşı aldı net galip çıkdı.
vs karşılaşmasını öyle yorumladım ama burda lucci vs zoro olarak yorum yapmıyorumki mihawk,zoro vs diğerlerini söylüyorum . Ayrıca orda dikkat ettiysen luccinin zoroyu yenebileceğini ama mihawkın lucciyi yenebileeğini yazdım. Mihawk yonkou level zaten direkt.Su götürmez bir gerçek bu sadece tayfası yokBir hafta önce Lucci Zoro’nun kılıçları kürdan yapar kafasındaydın @Whitebear D ‘da bağladın iyice gördüğün her limana sığınıyorsun. kaç kaç nereye kadar?
g5 vs'leri objektif yorumlanabilir bir şey yok nerden tutarsan elınde kalıyor. g4 vs uyanış olsaydı guzel bir vs görebilirdik dünyanın en ciddi adamını g5 önune koy vs den zevk almazsınkı Luccide sorun yok ciddi bir çar ama g5 etrafın ciddiyetinide bozuyorG5 enerjisi bitene kadar hem yeri lastik yapıp vur, hem haki kullan hem boruları lastik yapıp geril vur lucci gene ayağa kalksın. Lucci amiral etmez o kesin. Ama luffy de yonkou etmez. Kaido kime bu kadar vursa bayıltıyordu. Kaldı ki bu kadar vurmasına da gerek kalmıyor tek atıyordu. Bir tek yamato dayandı o da savunma yapıyordu.
Lucci > Mihawk diyen çıkmaz zaten dünyada reis niye Mihawk > Lucci dedim diye hava atıyorsun?vs karşılaşmasını öyle yorumladım ama burda lucci vs zoro olarak yorum yapmıyorumki mihawk,zoro vs diğerlerini söylüyorum . Ayrıca orda dikkat ettiysen luccinin zoroyu yenebileceğini ama mihawkın lucciyi yenebileeğini yazdım. Mihawk yonkou level zaten direkt.Su götürmez bir gerçek bu sadece tayfası yok
Bir cümledeki yanlışlar. Yazmadan önce bir düşünün.G5 enerjisi bitene kadar hem yeri lastik yapıp vur, hem haki kullan hem boruları lastik yapıp geril vur lucci gene ayağa kalksın. Lucci amiral etmez o kesin. Ama luffy de yonkou etmez. Kaido kime bu kadar vursa bayıltıyordu. Kaldı ki bu kadar vurmasına da gerek kalmıyor tek atıyordu. Bir tek yamato dayandı o da savunma yapıyordu.
Ünlü düşünür @RedTeroR'un sözünü bugün ikinci kez tekrardan paylaşmak istiyorum!kılıç lobisi ayakta hepiniz gelin Mihawk,zorocuyuz aga hangi çarı getirirsen getir
Sağlam duruşumu kıskanma lütfen. Zoro Kizaru tutunca dünya kupası finalinde kaybolduğun gibi kaybolma forumlardan, konuşacağımız şeyler olucakBir hafta önce Lucci Zoro’nun kılıçları kürdan yapar kafasındaydın @Whitebear D ‘da bağladın iyice gördüğün her limana sığınıyorsun. kaç kaç nereye kadar?