Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1070 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
One PİECE 10 bölüme bitiyor o zaman. Kizaru adaya 7 bölümde varsa 3 bölüme luffyyi harcar. Arc bossu olur şaka maka
 
Luffy yine kendine yardım eden birini yaralı halde bırakıp kaçdı çok büyük çıkdı Lucci Yonkoyu kaçırdı rezil oldu bizim şaklaban burda Teach olsa kaçdı korkak Yonko ağırlığı yok deyip söverler bakalım bizim karton yonkoya ne diyecekler.
 
Bariz ezilmiş lucci hala daha övmeyin yav ayıptır günahtır 😂 lucci sağlam ayar yiyor. Sentoya saldırısını anladım ama hızına yetişemedim dedirterek adamın hızı övlüyor ama o hızına rağmen luffye vuramadığı gibi saldırılarından da kaçamayor hemde nika formunda göstere göstere yapılan saldırılardan. 10 lucci olsa bile luffy i alamaz denmiş resmen. Yani lucci olsa olsa ortalama bir sol kol yada en güçsüz sağ kol seviyesi anca vardır. Hasırşapkalarda ilk 5 e giremez.
 
Şu Seraphimdi, yapay şeytan meyvesiydi olaylarını hiç sevmedim bu naruto’daki ölülerin diriltilmesi olayına benziyor aynı yetenek birden fazla kişide filan var ne gerek vardı daha Orjinal kendi güçleri olan robotlar yapsalardı keşke. Bu arada Seraphim Hancock ve Seraphim Jinbei muhtemelen Luffy’e saldırmayacak duygulardan dolayı. Kizaru Cp0’a dalar diye bekliyordum ama Luffy’e saldıracak gibi. Luffy yiyorsa Kizaru’yla da oynasın, dalga geçsin de görsün ebesininkini… Bu arcı Vegapunk ve Bonney’in tayfaya katılması dışında hiç sevemedim şuanlık.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık