İnsan olmakta irade çok önemli etken diye boşuna demiyorum. Kumanda edilen canlı organizmalara insan demekte sorun duymuyorsan şahsi görüşüne saygı duyarım ama benim görüşüm de bu.Judge'in urettiği klonlarda sorgusuz sualsiz itaat ediyor.
Teknik olarak canlı olduğu için. Beynine cip falan da takılı olabilir. Zaten hancock'un say faktöründen uretilmiş Hancock gibi tepkiler vermesi normal yani.Hancock vari tepkiler gösteriyor ama... Kendi kişiliği yok. Başka birini kopyası nasıl insan olabilir?
Onda da bara bara no mi varSeraphim Hancock ve Kuma'nın meyveyi kullandığını çizmiş de şu Mihawk'ın meyveyi kullandığını göremedim, sadece kesmiş geçmiş, kaçırdığım bir detay mı var acaba?
Ne zaman Lucci dayak yese başlıyor bu Garp'ın torunu Dragon'un çocuğu muhabbetleri. Yanında promosyon olarak veriyorlar herhalde.Allahu ekber meyvesı yemıs ana karakter garpın torunu dragonun cocugu kg level sag koldan egıtım goruyor ustune ustunluk Tanrı ve serı dısı meyve yemıs adamlar bılıyor ısını kolay yoldan luffyı tutuyorlar
bahane değil hacı adamlar bulmus basıt yolu ana karakterı tutuyorlar her serıde ana karakterı tutsam en az ben patlardım dı mı?Ne zaman Lucci dayak yese başlıyor bu Garp'ın torunu Dragon'un çocuğu muhabbetleri. Yanında promosyon olarak veriyorlar herhalde.