Robot olduklarını sanmıyorum ya ben sayborglar bence. Dna'larını klonlamış.İşportacı taktiği bunlar. Malı satsın diye değerli göstermeye çalışıyor. Bildiğin pilli robot işte.
Robot olduklarını sanmıyorum ya ben sayborglar bence. Dna'larını klonlamış.İşportacı taktiği bunlar. Malı satsın diye değerli göstermeye çalışıyor. Bildiğin pilli robot işte.
Kan mı yoksa etrafındaki siyah bulutlar mı? Beli ağzına bulut kaçtı bi gıcık yaptı boğazda...Halbuki ikisinin de ağzı açık. Birisinin ağzından gülmekten tükürük saçılırken diğerinden kan çıkıyor. Hayat ne garip.
İrade önemli etken burada.Robot olduklarını sanmıyorum ya ben sayborglar bence. Dna'larını klonlamış.
Zoro ve Sanji bence daha üst seviyelerde ama bekleyip görmek lazım.Bence Zoro ve Sanji ile savaşabilir. Sağlam eleman. Düşmesi zor.
Hancock insan tepkileri gösteriyor bölümde.İrade önemli etken burada.
Saf irade kumanda edilemez.Hancock insan tepkileri gösteriyor bölümde.
Bunu gerçekten dedin mi Luffy ağzına bulut tıktı derim bakKan mı yoksa etrafındaki siyah bulutlar mı? Beli ağzına bulut kaçtı bi gıcık yaptı boğazda...
Judge'in urettiği klonlarda sorgusuz sualsiz itaat ediyor.Saf irade kumanda edilemez.
Ne be... @Alpamis "Luffy haki bile kullanmadı" deyince sorun yok biz kara bulut deyince au...Bunu gerçekten dedin mi Luffy ağzına bulut tıktı derim bak
Hancock vari tepkiler gösteriyor ama... Kendi kişiliği yok. Başka birini kopyası nasıl insan olabilir?Hancock insan tepkileri gösteriyor bölümde.