Zoro, S-Hawk'ı görünce beni eğit diye diz üstüne kapanacak millet amiral ile vs atacak diyor... Meşgul meşgul...Luffy'gil gemiye gitmiyor mu şuan? Kizaru kaçmadan önce önlerini kesecek gibi öyle olursa Zoro başka biriyle dövüşebilir.
Zoro, S-Hawk'ı görünce beni eğit diye diz üstüne kapanacak millet amiral ile vs atacak diyor... Meşgul meşgul...Luffy'gil gemiye gitmiyor mu şuan? Kizaru kaçmadan önce önlerini kesecek gibi öyle olursa Zoro başka biriyle dövüşebilir.
Seraphim Hancock: "Pedo pedo pedooo!"
Yorumlar??
Buna gülmek istemiyorum ama gerçekten komik. İkilemde bıraktın beni.Seraphim Hancock: "Pedo pedo pedooo!"
WB'nin unvan sallantida. Kaido'nun unvan daha kapsamlı imiş. WB boşuna korkmamış Kaido'dan.En güçlü insanlar denmiş seraphimere, Luffy döver hepsini. En güçlü lakabı da yalan oldu iyice @Alpamis @RedTeroR @Whitebear D
Koramiral ile falan mı dövüşecek yoksa.Luffy'gil gemiye gitmiyor mu şuan? Kizaru kaçmadan önce önlerini kesecek gibi öyle olursa Zoro başka biriyle dövüşebilir.
Seraphimler adam mıdır? Eğer değilse canavar mıdır? Eğer canavarsa en güçlü canavar Kaido dersek, Luffy>Serap.En güçlü insanlar denmiş seraphimere, Luffy döver hepsini. En güçlü lakabı da yalan oldu iyice @Alpamis @RedTeroR @Whitebear D