Luffy ya da Sanji için geçerli olmaz bu dediğim; ama Zoro eğer böyle saklanıyorsa Oda tarafından, Kizaru ile o kapışacak.
Kizaru Sanji ile kapışacak o zaman hayırlı olsun.Luffy ya da Sanji için geçerli olmaz bu dediğim; ama Zoro eğer böyle saklanıyorsa Oda tarafından, Kizaru ile o kapışacak.
Benim dediğimin tersi çıkması ünlüdür de Sanji'nin bahtsızlığı benim basiretsizliğimi döver.Kizaru Sanji ile kapışacak o zaman hayırlı olsun.
Shabondy arc'ın acısını çıkaramayacak Zoro ama Marco edasıyla tanklayacak Kizaruyu.Luffy ya da Sanji için geçerli olmaz bu dediğim; ama Zoro eğer böyle saklanıyorsa Oda tarafından, Kizaru ile o kapışacak.
Onu sana yazmadım. Genel bir cevap. Bu konuyu sonsuza kadar devam ettirebiliriz.Attığın görüntünün sol tarafındaki sayfada Luffy biriyle konuşuyor, gözükmemiş mi oluyor? Yani öyle paneller attın ki sanki iki taraf birbirine hasar verdi de sonraki halleri bu gibi. İlk kez gözükmeyi seçiyoruz sanki biraz. Ayrıca ben bandaj demedim pansuman dedim ayrıca o da muhtemelen dedim.
Şaka bir yana Zoro bunun için müsait şuan. Amiral karşısında nasıl bir performans sergileyeceğini merak ediyorum.Benim dediğimin tersi çıkması ünlüdür de Sanji'nin bahtsızlığı benim basiretsizliğimi döver.
Luffy'gil gemiye gitmiyor mu şuan? Kizaru kaçmadan önce önlerini kesecek gibi öyle olursa Zoro başka biriyle dövüşebilir.Şaka bir yana Zoro bunun için müsait şuan. Amiral karşısında nasıl bir performans sergileyeceğini merak ediyorum.