Şuna değinmeyi unuttum... İki resim attık ortalık karıştı. Arada Crocodile verirdi bu tür karizmatik pozları ama Kizaru uzun süre sonra bize karizmanın saf halini gösterdi.Son paneldeki Kizaru karizması halis mi?
Şuna değinmeyi unuttum... İki resim attık ortalık karıştı. Arada Crocodile verirdi bu tür karizmatik pozları ama Kizaru uzun süre sonra bize karizmanın saf halini gösterdi.Son paneldeki Kizaru karizması halis mi?
PP'de duvarda posteri çıkmış kedi familyasından bir leopar var. Sek diyor ya, ya Luffy yeterince Sek'tirmedi mi?PP'imi güncelledim. Bundan sonra cevap vermek isteyen PP'me baksın. Tanrı manrı meyvesıyle olmaz o işler. Erkek gibi sahada dimdik duracaksın,Vs sonrası öyle bayılmayacaksın.
Sek erkek görsün millet. Hepimiz Luffy'nin oyun bahçesindeyiz ve sahada dimdik duran bir karakter var.
Denizciler hükümetin pis işlerini bilmiyor olamazlar.Normal denizci erleri bilmiyor olabilir ama amiral falan biliyordur herhalde.Denizciler hükümetin pis işlerine burnunu sokacak diye yorumladım
Roboseksuel.
Yorumlar??
Sentomaruyu soruşturacaklar yaptıklarından dolayı. yargılamadan infaz da etmezler diye düşünüyorum. Biraz daha insan öğrenebilir belki.Denizciler hükümetin pis işlerini bilmiyor olamazlar.Normal denizci erleri bilmiyor olabilir ama amiral falan biliyordur herhalde.
Bk yluna giden bon clay bk yoluna gıden sentomaru ama sımdı lutfı dilini ağzından cıkarıp yorgun argın kacıyor kacmasana yıyosa ama vs atamaz iste kizaru konyakı koklatır ona o da g5 e hemen tekrar gecemeyecegı ıcın çizdirmez deniz savaşında çünkü. Kim ana karakter tarafındaysa zarardaSentomaruyu soruşturacaklar yaptıklarından dolayı. yargılamadan infaz da etmezler diye düşünüyorum. Biraz daha insan öğrenebilir belki.
Vs bittiğinde ilk durum şu:Luffy ilk kez burada mı gözüküyor?
Burada vs bittiği kesin değil. Luffy bırakıp gidiyor.Vs bittiğinde ilk durum şu:
Devamında da şu
Senin soruna geleceksek ben senin attığın Lucci görselinden bir önceli Luffy görselini attım sadece.