Pedofili
Yorumlar??
Reis senin attığından yola çıkarak teknik olarak paneller sırasıyla şöyle olmalıydı.Ben oraya sadece vs sonrası yazıp göründükleri ilk panelleri attım.
Biz cevabımızı verdik istersen tekrar bakabilirsin https://www.korsanfan.com/konu/1070-spoiler-yorumlari.10789/post-2463552PP'imi güncelledim. Bundan sonra cevap vermek isteyen PP'me baksın. Tanrı manrı meyvesıyle olmaz o işler. Erkek gibi sahada dimdik duracaksın,Vs sonrası öyle bayılmayacaksın.
Sek erkek görsün millet. Hepimiz Luffy'nin oyun bahçesindeyiz ve sahada dimdik duran bir karakter var.
Luffy ilk kez burada mı gözüküyor?Reis senin attığından yola çıkarak teknik olarak paneller sırasıyla şöyle olmalıydı.
Doff mu kaldı?Lucci Doff un altında kaldı resmen. O kadar şişirdikten sonra bir iki darbe vurdursaydı keşke.
O yüzden luccici arkadaşlar demek istediğin şeyi anlayıp mesajlar attı yani safa yatmasanız keşke birazSen kendi kafanda kurduğun cümleye inanmışsın. "Bu bunu demek istedi aslında vay ula şekilci Teach..." Ben oraya sadece vs sonrası yazıp göründükleri ilk panelleri attım.
Edit: Yazamadı biri geldi. Bana mı sordu Luffy köşeye gidip ringe Nika'yı sokarken? Girmeseydi o zaman kardeşim. g2-g3-g4 ile dövüşseydi. Bildiğim kadarıyla yan etkileri yok artık.