Vs sonrası Lucci kan kusuyor, panel dışı kendine sargı bezi sardırıyor. Sen bari eyyamcı Lucci lobisinden olma.Bu mu cidden vs sonu?
Ne şekli ne girmesi? Kendini kaptırdın... Vs sonrası durumları bunlar.
Vs sonrası Lucci kan kusuyor, panel dışı kendine sargı bezi sardırıyor. Sen bari eyyamcı Lucci lobisinden olma.Bu mu cidden vs sonu?
Ne şekli ne girmesi? Kendini kaptırdın... Vs sonrası durumları bunlar.
Çünkü vs sonrası Lucci ve Luffy'nin ilk göründüğü sahneler.Attığın sayfa G5'den ilk çıkışı. G3'den çıkışından farkı yok. Lucci'nin durumu ise belli değil. Ama bandajlanmış. Bandajı ayakta takmadıklarına göre ya da bandaj takma sahnesini görmediğine göre Lucci'nin vs sonunda tam ne halinde olduğunu attığın sahne vs sonu değil. Attığın sahnede ise zaten Lucci'nin olduğu sayfada Luffy de var. O sayfayı komple niye atmadın? Luffy orada normal gözüküyor diye mi?
Ben onu Kureha sandım... Kimse de uyarmadı...abo Queen sek erkekmis eskiden haberimiz yokmus
Bu olursa Kizaru > NikaKizaru, önce Lucci'yi K.O yapacak. Otturmeye geliyor.
Redterror 3 ay ilerdemisYeni spoiler'a göre dövüşecekler gibi. Resimler çıksın anlarız.
Şunu mu atsaydım keşke o zaman...Vs sonrası Lucci kan kusuyor, panel dışı kendine sargı bezi sardırıyor. Sen bari eyyamcı Lucci lobisinden olma.
Yıllar sonra Luffy vs. Lucci Nasıl Yorumlanacak?
Işte objektif bakış açısı. Varlık bile gösteremedi. Net olmak lazım.hala lucci savunuyor insanlar herif daha sentomaruyu tekleyememiş diyor geldiğini gördümde güçlü çıktı diye okadar hızlı bile değil 2 tane yumruk yiyor allahını görüyor iyiki kizaru reiz geliyorda azcık adam gibi fight görücez