Kizaru yenilirse ne olacak ? Çok büyük yıkım olur xd.Bu olursa Kizaru > Nika
Ben sana etiketli foto atmıştım onu kullansaydinPP'imi güncelledim. Bundan sonra cevap vermek isteyen PP'me baksın. Tanrı manrı meyvesıyle olmaz o işler. Erkek gibi sahada dimdik duracaksın,Vs sonrası öyle bayılmayacaksın.
Sek erkek görsün millet. Hepimiz Luffy'nin oyun bahçesindeyiz ve sahada dimdik duran bir karakter var.
Vs sonrası durum değil luffyninki.Yeni bulduğu formun yan etkileri tıpkı g3 sonrası cücük kadar kalması gibi.Belki ileride bu etkide kalmayacak ortada ama sen öyle anlatmıyorsun gösterdiğin panelde sanki lucci o hale sokmuş luffyi gibi algı yapıyorsun ve sonrasında seni alıntılayıp atılan mesajlardan bunu rahatlıkla anlayabilirsin aslında.Halbuki luffynin o modu kapattıktan sonra o hale geldiğini sende bende hepimiz biliyoruz aslında.Bu mu cidden vs sonu?
Ne şekli ne girmesi? Kendini kaptırdın... Vs sonrası durumları bunlar.
Şu daha çok yakışırdı reisPP'imi güncelledim. Bundan sonra cevap vermek isteyen PP'me baksın
Sen kendi kafanda kurduğun cümleye inanmışsın. "Bu bunu demek istedi aslında vay ula şekilci Teach..." Ben oraya sadece vs sonrası yazıp göründükleri ilk panelleri attım.Vs sonrası durum değil luffyninki.Yeni bulduğu formun yan etkileri tıpkı g3 sonrası cücük kadar kalması gibi.Belki ileride bu etkide kalmayacak ortada ama sen öyle anlatmıyorsun gösterdiğin panelde sanki lucci o hale sokmuş luffyi gibi algı yapıyorsun ve sonrasında seni alıntılayıp atılan mesajlardan bunu rahatlıkla anlayabilirsin aslında.Halbuki luffynin o modu kapattıktan sonra o hale geldiğini sende bende hepimiz biliyoruz aslında.