Sengoku bile otururken bandajlanıyor.Çünkü vs sonrası Lucci ve Luffy'nin ilk göründüğü sahneler.
Yalnız şu cümleyi var ya "Bandajı ayakta takmadıklarına göre" benim bildiğim filozoflardan olan Platon, Descartes, Arşimet gibi adamlara söylesen 30 senelik düşünecek malzeme çıkarırlardı.
Bu sahnede atağı yedikten 5 sayfa sonra geliyor. Hareketlere bakılırsa yolda 3 kere bayılmış. Düştüğü yerde de 2 kere daha bayılıp sonda iyileşerek geri dönmüş.Şu daha çok yakışırdı reis
Ben oraya sadece vs sonrası yazıp göründükleri ilk panelleri attım.
Anlaşırız anlaşırız. Mevzunun özü vs sonrası ilk paneller. Ben hem senin attığın Lucci panelinden bir önceki Luffy panelini attım hem de vs sonrası iki paneli de attımAnlaşamıyoruz...
Şöyle anlatayım. Vs panelleri bitiyor, sahne değişiyor ve Luffy ile Lucci'yi ilk gördüğümüz anlar... Vsden sonrası işte...Anlaşırız anlaşırız. Mevzunun özü vs sonrası ilk paneller. Ben hem senin attığın Lucci panelinden bir önceki Luffy panelini attım hem de vs sonrası iki paneli de attım
Luffy vs. bittikten sonra Sentomaru ile muhabbet bile yapıyor daha neyini zorluyorsun Ha Luffy'nin G5 sonrası bitkin gözüktüğü görüntüyü değerlendirmem lazım diyorsan o başka. Lucci'nin yerde yattığı sırada Luffy o kapsüle kadar kendi gidiyor. Muhtemelen Lucci pansumanda o sıralar. Hani Lucci hasar verdi de Luffy o hale geldi desen onu da bir nebze anlarım.Şöyle anlatayım. Vs panelleri bitiyor, sahne değişiyor ve Luffy ile Lucci'yi ilk gördüğümüz anlar... Vsden sonrası işte...
Lucci vs Luffy ilk vs hatırlarsan Lucci bi ara Luffy'i bırakıp Usoppla falan konuşuyor ya da diğer üyeleri öldürmeye hazırlanıyordu. Vs bitmiş miydi orada?Luffy vs. bittikten sonra Sentomaru ile muhabbet bile yapıyor daha neyini zorluyorsun Ha Luffy'nin G5 sonrası bitkin gözüktüğü görüntüyü değerlendirmem lazım diyorsan o başka. Lucci'nin yerde yattığı sırada Luffy o kapsüle kadar kendi gidiyor. Muhtemelen Lucci pansumanda o sıralar. Hani Lucci hasar verdi de Luffy o hale geldi desen onu da bir nebze anlarım.
Pedofili olduğunu saklamıyor bile artık. Hocası ve kankalarını da savunuyordu zaten.
Yorumlar??