Şimdi Croco'nun hakkını yemeyelim reis Logia olması dışında bi özelliği daha varŞu ekipten Caribou ve Crocodile hariç herkese Logiası dışında özellik yazabilirsin.
çok iyi çay demler
Şimdi Croco'nun hakkını yemeyelim reis Logia olması dışında bi özelliği daha varŞu ekipten Caribou ve Crocodile hariç herkese Logiası dışında özellik yazabilirsin.
Sırtında çuvalla kum taşıyıp rakibin gözlerine atsın onun seraphimi.Logianın kopyalanamadığını öğrenen Seraphim Crocodile
Ne diyorsunuz.Şimdi Croco'nun hakkını yemeyelim reis Logia olması dışında bi özelliği daha var
çok iyi çay demler
Luffy kedinin fareyle oynaması gibi oynuyor gibi görüyorum benLucci'yi küçük görmemek lazım. İki sene önce Luffy bu adamı her şeyini ortaya koyarak zorla yenmişti. İki taraf da o zamanki halinin üzerine bir şeyler koymuş. Luffy'yi yenme ihtimali yok, ama tek de yemez.
Lucci denk getirirse ciddi hasar bırakır.Luffy kedinin fareyle oynaması gibi oynuyor gibi görüyorum ben
Kolu geri seker kendine vurur. Kaido en son ciddi kral haki basana kadar çok vurdu luffy’nin şekli değişti sadece.Lucci denk getirirse ciddi hasar bırakır.