Bunların tanrılıkları kullanıcıları sayesinde.800 yıl anlamsız bir bekleyiş olmuş o zaman.
Bunların tanrılıkları kullanıcıları sayesinde.800 yıl anlamsız bir bekleyiş olmuş o zaman.
O sözleri Vegapunk değil de sanki 10 dourikilik çöp bir denizci söylemiş gibi davranıyorum şimdilik. Aksi halde Oda'nın ecdadından girip Vegapunk'ın kalın kafasından çıkmak zorunda kalacağım. :S@II. Invictus @Raiden şu en güçlü insanlar olayına ne diyorsunuz siz? dermek Wb yaşasa seraphim Jinbe’ye ünvanı kaptıracaktı gibi bir durum oluştu.
Garp'a artı yazar diyorum...@II. Invictus @Raiden şu en güçlü insanlar olayına ne diyorsunuz siz? dermek Wb yaşasa seraphim Jinbe’ye ünvanı kaptıracaktı gibi bir durum oluştu.
Düzelttim.Garp'a eksi yazar diyorum...
Böylesine leş bir mevzudan gelecek artıyı gargara yapıp tükürür Garp reis. İhtiyacı da yok zaten.Garp'a artı yazar diyorum...
Paragöz olduğu için Lucciyide harcadı. Potansiyelliydi. Filmden köşeyi döndü daha çok döner. Seri değişti 2y öncesi güzelim seri öldü ama hala burda iyi diyenler var. Arkadaşlar adam paragöz haberiniz yok sizin. Bunu genele söylüyorum bu adam ipin ucunu kaçırdı her türlü eğip,büker seriyi. Tükürdüğünü yalar.Geçmiş yorumlarımda Franky rahat alır Lucci'yi demiştim ama hatalı olduğumu kabul ediyorum. Lucci'nin uyanabileceğini düşünmemiştim. Jinbe ile kafa kafaya kapışabilecek kadar güçlüdür. Sonu Who's Who'dan farklı olmaz, orası ayrı.
Luffy dümdüz etti Lucci'yi ama adı Canavarlar Kralı olan dünyanın en güçlü yaratığının Wano Arc boyunca öldürdüğü düşman sayısı sıfır(0). CP-0 ajanını saymıyorum çünkü onun bizimle alakası yok. Bizim tarafımızda olsaydı o da ölmezdi. Yenince bitiyor iş. Böyle bir seri bu.
Niye Nika moduna girdi o zaman Luffy? G4 ile kazanamaz mıydı? Ciddiyim, bence bunun sebebi oyuncak satmak. Sık sık Nika'nın tanıtımını yapıyor ki figürlerini satabilsin.
İnsanların şehvetinden doğan meyvelere ve Serap Hancock mevzusuna girmeyeceğim. Oda'nın Japon oluşuna veriyorum. Ban yiyebileceğim konular bunlar.
Oyuncak Jinbe > MF Wb...Editör: güneş tanrısı Nikadan başka bir şov
Lütfücüler: ona Nika demeyin, ona Nika demeyin ühü hü
@Sir Crocodile reis onunla 1 gün bile dövüşmez be.Dengi rakip değil.Yiğidi öldür ama hakkını ver uğraşmaz bile.