Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1070 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçmiş yorumlarımda Franky rahat alır Lucci'yi demiştim ama hatalı olduğumu kabul ediyorum. Lucci'nin uyanabileceğini düşünmemiştim. Jinbe ile kafa kafaya kapışabilecek kadar güçlüdür. Sonu Who's Who'dan farklı olmaz, orası ayrı.

Luffy dümdüz etti Lucci'yi ama adı Canavarlar Kralı olan dünyanın en güçlü yaratığının Wano Arc boyunca öldürdüğü düşman sayısı sıfır(0). CP-0 ajanını saymıyorum çünkü onun bizimle alakası yok. Bizim tarafımızda olsaydı o da ölmezdi. Yenince bitiyor iş. Böyle bir seri bu.

Niye Nika moduna girdi o zaman Luffy? G4 ile kazanamaz mıydı? Ciddiyim, bence bunun sebebi oyuncak satmak. Sık sık Nika'nın tanıtımını yapıyor ki figürlerini satabilsin.

İnsanların şehvetinden doğan meyvelere ve Serap Hancock mevzusuna girmeyeceğim. Oda'nın Japon oluşuna veriyorum. Ban yiyebileceğim konular bunlar.
Paragöz olduğu için Lucciyide harcadı. Potansiyelliydi. Filmden köşeyi döndü daha çok döner. Seri değişti 2y öncesi güzelim seri öldü ama hala burda iyi diyenler var. Arkadaşlar adam paragöz haberiniz yok sizin. Bunu genele söylüyorum bu adam ipin ucunu kaçırdı her türlü eğip,büker seriyi. Tükürdüğünü yalar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık