duvarda posterini yapmış abi vurmuşVurabilirse tekler.
duvarda posterini yapmış abi vurmuşVurabilirse tekler.
Hakiyle yapılan vuruşlar gerçek bedene etki eder olayınıda tarihe karıştırdı Luffy.Kolu geri seker kendine vurur. Kaido en son ciddi kral haki basana kadar çok vurdu luffy’nin şekli değişti sadece.
2.Sabondy Vakası olarak tarihe geçebilir bu arcta yaşanan olaylar ama bu sefer ağlayan taraf Kizaru olacaktır.abi sence 2.Saboady olayı olur mu Kuma da geliyor
Zor bence. Olucaksada güçsüzlüklerinden değil zorunluluktan ayrılırlar.abi sence 2.Saboady olayı olur mu Kuma da geliyor
Zoan olduğundan böyledir. Marco’ya da hakiyle hemen vurulmuyor. Ama ikisi de yüksek hakiden etkileniyor. Luffy belki kılıçla kesilebiliyordur hatta. En sonda kaido “kesilme zayıflığın duruyor mu bakayım hele” deyip slash atarak kesmişti.Hakiyle yapılan vuruşlar gerçek bedene etki eder olayınıda tarihe karıştırdı Luffy.
Şunu atsa saldırıyı gören Kaku da ölür:Luffy'nin kral haki ve vol2 b.haki katarak vuracağı ciddi bir red roc yumruğunun Lucci'yi öldüreceğini düşünüyorum.
İlk vega yakında öleceğim diyordu. Arada kalan taraf Vega olabilir yani.2.Sabondy Vakası olarak tarihe geçebilir bu arcta yaşanan olaylar ama bu sefer ağlayan taraf Kizaru olacaktır.
Lucci gibisin plot sayesinde ayaktasin yoksa iki üç darbeye yok ederdi seni reyizSİzin 4-5 kişi uğraşamadığınız adamla tek başıma kapışıyorum ben ama yinede sen bilirsin tabi
Kim plot veriyor? etseydi o zaman elini ayağını mı tutuyorlarLucci gibisin plot sayesinde ayaktasin yoksa iki üç darbeye yok ederdi seni reyiz
Sanki Türkler seslendirmiş.Kizaru gelip şov yaparsa benim maximum beklentim