Doğru söze ne hacet. Cp0 kudreti Bm'nin yonkoluğundan daha büyükmüş.BM karşısında süzgeci kımıldamamıştı. Lucci > BM
Doğru söze ne hacet. Cp0 kudreti Bm'nin yonkoluğundan daha büyükmüş.BM karşısında süzgeci kımıldamamıştı. Lucci > BM
bigmom fıs.2 yonkonun canavar korsanlarının olduğu ortamda bile bu hallere girmedi. Üstüne Cp9 ajanı olan ve kedi olan Who's Who yendi. Cp0 ve Lucci olunca işler nasıl değişti bir anda.
Wano'da hamsilikten köpekbalığına erişmiş bir anlığına.
Bir kere dedik diye adam mezar taşımıza da bunu yazacak herhalde.hayırdır “sananlar” tarikatı mı oldunuz birleşip?
Erkeği kadın sanan @Whitebear D
Teli kılıç sanan @Millennium Wizard
Bulutu kas gücü sanan @Skywalker
Birebir dövüşü 1 v 5 sanan @Kenshiro
işimiz var sizinle kimler kimlerle beraber
Buradan @Montana ya kocaman eksi yazarYok ya takmam ben böyle şeyleri normalde. Ciddiye almadım yani ama o kadar kişi laf edince bir düşündüm.
Ne kadar büyük yalan söylerse o kadar inanıyorlar diye bulduğunu yapıştırdı.:S@Montana iftira mı atıyor diyorsun yani.
Ahirete sakladın demek@Skywalker'ı raporlamaya elim gitmedi. Vs videolarımı en çok destekleyen kişilerdendi. Ah bu benim ponçik kalbim..
Onlardan biri olarak şehit oldu King. Bu bile yeterli bir kanıt aslında bu gruba güvenilmemesi gerektiğine dair.yav yanına aldıkları adam King baş hırsız çıktı, bunlar kandırıldık diye paçayı sıyırdı. neyse konuyu dağıtmayalım daha fazla
BM ölçüt olmasın reis siz zararlı çıkarsınız. BM ile karşılaştırıldığında don krieg bunlardan daha yonkouyduDoğru söze ne hacet. Cp0 kudreti Bm'nin yonkoluğundan daha büyükmüş.
Reise eksi yazacak adam daha anasının karnından doğmadı.Buradan @Montana ya kocaman eksi yazar
Maha'nın parmağı > Kaido'nun kanabosu. Maha hem Wb korsanı hem de Wanolu birini öldürerek Kaido'dan daha fazla zarar verdi savaşta.bigmom fıs.
Kaidoda ise adam akıllı birini öldüremedi bakın adam akıllı diyorum.
Herkesi kendi safına çekme derdinde.
Lucci= direkt öldürme kafasında. Luccinin şuana kadar öldürdüğü insan kaidodan fazladır.