Hayır. Seraphimi kaçtıktan sonra görüyor. Lucci'ye denk geldiklerinde vs başladıklarında onlar yok. Sentomaru ortama sonra giriyor.Kendi seraphimini görünce o hale girmedi mi ya o. Ben yanlış anladım galiba.
Hayır. Seraphimi kaçtıktan sonra görüyor. Lucci'ye denk geldiklerinde vs başladıklarında onlar yok. Sentomaru ortama sonra giriyor.Kendi seraphimini görünce o hale girmedi mi ya o. Ben yanlış anladım galiba.
Amiraller gibi bir ada dolusu adamla dövüşen kafese alan biri için böyle şeyler söylemen çok yazık...
konuyu değiştiriş hızına bak @Dattebayo..! @RedTeroR
Bu konuda bana en son laf edecek insansın hacı kusura bakma. Senin hakkında söylenenleri de biliyoruz yani.Olum artık mesajlarımı da çalmaya başlamışsınız iftiralar doyurmadı herhalde sizi. xD
KF kapanıyordu teliften iki üç gün foruma giremediğimiz zaman ne çabuk unutulduBu konuda bana en son laf edecek insansın hacı kusura bakma. Senin hakkında söylenenleri de biliyoruz yani.
@Sodex ban talep et usta, adamı haklı bulan bi allahın kulu çıkmadı
Şikayet ediyorum şimdi bu kadar da olmaz. Adam demediğini bırakmamış MW bile hak vermedi.
Konu lucci değil. iki taraf da bu dövüşün bir savaşı başlatacağını biliyor. Akainu bile biliyor. kaku da uyarıyor. Yoksa lucciden falan korktuğundan değil. adam bigmomın adasında bigmoma posta koydu zerre korkmadı. Lucciden mi korkacak.2 yonkonun canavar korsanlarının olduğu ortamda bile bu hallere girmedi. Üstüne Cp9 ajanı olan ve kedi olan Who's Who yendi. Cp0 ve Lucci olunca işler nasıl değişti bir anda.
Wano'da hamsilikten köpekbalığına erişmiş bir anlığına.
Reddit geyikleri tamamen palavra,yalan ve iftiradan ibaret.Adı üstünde geyik.Ciddi olduklarını düşünmüyorum ciddiyse yani bilemiyorum yorumsuz... asılsız söylemler.Bu konuda bana en son laf edecek insansın hacı kusura bakma. Senin hakkında söylenenleri de biliyoruz yani.
Çeyrek akıllı da olsa bir yonkou karşısında durabilmiş bir adam. Akainu meselesi var bir de. Böyle bakınca türsel dezavantaj dışında bir sebep göremiyorum. Goda be!2 yonkonun canavar korsanlarının olduğu ortamda bile bu hallere girmedi. Üstüne Cp9 ajanı olan ve kedi olan Who's Who yendi. Cp0 ve Lucci olunca işler nasıl değişti bir anda.
Wano'da hamsilikten köpekbalığına erişmiş bir anlığına.
Cp0'ın kudretinden korkmuş aga. Lucci'yi görünce terler akmış.Konu lucci değil. iki tarafta bu dövüşün bir savaşı başlatacağını biliyor. Akainu bile biliyor. kaku da uyarıyor. Yoksa lucciden falan korktuğundan değil. adam bigmomın adasında bigmoma posta koydu zerre korkmadı. Lucciden mi korkacak.