Oda bunu eskiyi yâd etmek için çizdiğini düşünüyorum 1070. Bölümde lucci paket olur luffy acımaz TEK ATAR
BM karşısında süzgeci kımıldamamıştı. Lucci > BMCp0'ın kudretinden korkmuş aga. Lucci'yi görünce terler akmış.
Gerçekten raporlamaya elinin gitmeme sebebi buysa raporla beni gardaş. Onların algısına geliyorsan ben daha ne diyeyim ki@Skywalker'ı raporlamaya elim gitmedi. Vs videolarımı en çok destekleyen kişilerdendi. Ah bu benim ponçik kalbim..
Denk derim aga kanıt koymuşlar @Alpamis affetmem.Oda bunu eskiyi yâd etmek için çizdiğini düşünüyorum 1070. Bölümde lucci paket olur luffy acımaz TEK ATAR
Demek beni raporlayan sendin ha@Skywalker'ı raporlamaya elim gitmedi. Vs videolarımı en çok destekleyen kişilerdendi. Ah bu benim ponçik kalbim..
@Montana iftira mı atıyor diyorsun yani.Reddit geyikleri tamamen palavra,yalan ve iftiradan ibaret.Adı üstünde geyik.Ciddi olduklarını düşünmüyorum ciddiyse yani bilemiyorum yorumsuz... asılsız söylemler.
Yok ya takmam ben böyle şeyleri normalde. Ciddiye almadım yani ama o kadar kişi laf edince bir düşündüm.Gerçekten raporlamaya elinin gitmeme sebebi buysa raporla beni gardaş. Onların algısına geliyorsan ben daha ne diyeyim ki
yav yanına aldıkları adam King baş hırsız çıktı, bunlar kandırıldık diye paçayı sıyırdı. neyse konuyu dağıtmayalım daha fazla@Montana iftira mı atıyor diyorsun yani.