İşim olmaz böyle şeylerle.Demek beni raporlayan sendin ha
İşim olmaz böyle şeylerle.Demek beni raporlayan sendin ha
Reise eksi yazacak adam daha anasının karnından doğmadı.
amiral lobisi olarak biz bile yonkoları bu kadar aşağılamıyoruz adam direkt fıs yazmışbigmom fıs.
Kaidoda ise adam akıllı birini öldüremedi bakın adam akıllı diyorum.
Herkesi kendi safına çekme derdinde.
Lucci= direkt öldürme kafasında. Luccinin şuana kadar öldürdüğü insan kaidodan fazladır.
Luccinin öldürdüğü ADAM AKILLI birisini söylesene banabigmom fıs.
Lucci= direkt öldürme kafasında. Luccinin şuana kadar öldürdüğü insan kaidodan fazladır.
Zoro olsa Lucci’ye ne yapardı acaba? harbiden artık bana Zoro daha fazla ağırlık vermeye başladı adam tek atıp geçiyor uzatmadan
Comolokko krallığının muhafızlarına adam değil mi diyorsun sen şimdi?Luccinin öldürdüğü ADAM AKILLI birisini söylesene bana
Ha Law 100 korsan kalbi alıp öldürmüş (sıradan) ha Lucci çöpleri öldürmüş En azından Kaido ve Big mom luffy kaşısında tek yemedibigmom fıs.
enies lobide kostümle takılırken kaç kişiye mortu çektirdiğini mi? Suikastçi tanımını yapmak ister misin?Luccinin öldürdüğü ADAM AKILLI birisini söylesene bana
Water 7 marangozları... Karşısına gelen ilk ciddi rakip(Luffy) aklını aldı.Luccinin öldürdüğü ADAM AKILLI birisini söylesene bana
minnak bacakları hemen kayıyor. Muz kabuğu vs bigmom vs konusu açılabilir.amiral lobisi olarak biz bile yonkoları bu kadar aşağılamıyoruz adam direkt fıs yazmış