Kata meyve uyanışı ve kral haki ile önde Marco ve King’den. Ödülü çok tırttı ama niyeyse.Luffy'nin eski rakiplerinden zayıf dönen yok. Kata'yı tekrar görürsek gerisini siz düşünün. Reisin kral hakisi yeter.
Kata meyve uyanışı ve kral haki ile önde Marco ve King’den. Ödülü çok tırttı ama niyeyse.Luffy'nin eski rakiplerinden zayıf dönen yok. Kata'yı tekrar görürsek gerisini siz düşünün. Reisin kral hakisi yeter.
Yamato fanı olan bir yerde Lucci fanını neden sorguladın?Bu ne be millet Lucci fanı olmuş.
Ya Jinbede çok abartılan biri zaten,iyi oldu ona xD@Empyrium çok üzerine gidildi. Az malzeme çıkaralım adamlara.
Jinbei geçen bölümde onlar tarihin her döneminde felaketin habercisi falan dedi Cp0'a. Net tırsmış Lucci'yi görünce.
Yamato tayfa üyesi artık, geleceği parlak. Lucci ise bu saatten sonra sadece kötürüm kalır.Yamato fanı olan bir yerde Lucci fanını neden sorguladın?
Ben nasıl dahil oldum ya. 5.ciyi bulmak için zorla soktun beni kesin.Bunlar artık beşli çete oldular ya @Montana @II. Invictus @Sodex @Dattebayo hah birde @artyomdh vardı. Gerekeni yapacağız durmak yok yola devam.
dayak yiyecek karakterin fanı olmaYamato tayfa üyesi artık, geleceği parlak. Lucci ise bu saatten sonra sadece kötürüm kalır.
Valla bir şok geçirmiş Lucci'yi görünce. Ter uzmanları bir incelemesi lazım o paneli.Ya Jinbede çok abartılan biri zaten,iyi oldu ona xD
lucci > Kaido şuan. kizaru gelmesi lazım onu da görmek içinLucci kizarudan güçlü olmuş olabilir
Ne yazdığımdan emin olmak için gittim baktım. Alttakini yazdım.Ben Lucci'nin tek yeyip Nika karşısında ezilmeyeceğini savundum. Belki bir süre kafa kafaya gider ama nihai bir savaşta kazanma şansı olmadığını da defaatle belirttim.
Burada pek çok arkadaş Nika tek atar, kral hakiyle bayıltır diyordu, bakıyorum bu sözleri çabuk unuttunuz. Şimdi de denk olup olmadıklarını, Nika'nın ciddiyetini, g2>Nika tartışmaya başladık, aslında bunlar bile yeter bana