@Miyata Ichiro neredeKatakuri? @Feitan
@Miyata Ichiro neredeKatakuri? @Feitan
Amiral? Seninki biraz Teach'in kendisine "amiral" dedirtmesi gibi.
Amiralim.
üniforma,tip,sengoku gibi hayvanı olması hepsi amiral havası veriyor. Nadir zoan açması,Gizli rokushiki tekniklerini tek bilmesi.Amiral? Seninki biraz Teach'in kendisine "amiral" dedirtmesi gibi.
Ne alaka? İşteyim şu anda 11' de çıkınca herkese ayar çekeceğimluffy g5 formunda herkesle dalga geçip,gülüyor.
Bu arada lütficiler pardon nikacılar sığınaklara koştu bile son kale alpamis can hıraş önde durup savunma modunda
Zort sesi geldiNe alaka? İşteyim şu anda 11' de çıkınca herkese ayar çekeceğim
Bunlar artık beşli çete oldular ya @Montana @II. Invictus @Sodex @Dattebayo hah birde @artyomdh vardı. Gerekeni yapacağız durmak yok yola devam.
Ben amiralci falan değilim ki ben bu saatten sonra karşısına çıkarsa çıkarsa anca amiral çıkabilir diyorum sadece.la ne amirali adam kaidoyla ip atlamıs hala amiral diyonuz te allam. G5 olduğu sürece bir şey beklemeyin
Yok potansiyel var ama şu an o seviye değil.üniforma,tip,sengoku gibi hayvanı olması hepsi amiral havası veriyor. Nadir zoan açması,Gizli rokushiki tekniklerini tek bilmesi.
Adam potansiyelli babbaaa
Sahte spoiler'ı iyi değerlendirecektin, geçti artık :dNe alaka? İşteyim şu anda 11' de çıkınca herkese ayar çekeceğim