Luffy'nin eski rakiplerinden zayıf dönen yok. Kata'yı tekrar görürsek gerisini siz düşünün. Reisin kral hakisi yeter.Katakuri? @Feitan
Luffy'nin eski rakiplerinden zayıf dönen yok. Kata'yı tekrar görürsek gerisini siz düşünün. Reisin kral hakisi yeter.Katakuri? @Feitan
Gerçeğini verelim ya bak buradan daha çok malzeme çıktı bize.Sahte spoiler'ı iyi değerlendirecektin, geçti artık :d
Az sabret, 1070'i bekle belki o zaman daha iyi ayar çekersin.Gerçeğini verelim ya bak buradan daha çok malzeme çıktı bize.
Lavaboya git o zaman cırcır olmuşsun belli kiZort sesi geldi
Hiç gerek yok bu bölüm bile size yeter aslında.Az sabret, 1070'i bekle belki o zaman daha iyi ayar çekersin.
Gerçekten ciddiye almazlar, almayız, boşa çabalama.Hiç gerek yok bu bölüm bile size yeter aslında.
Denk savaşacaklardan beklentin bu şekilde miydi cidden?Az sabret, 1070'i bekle belki o zaman daha iyi ayar çekersin.
Ben Lucci'nin tek yeyip Nika karşısında ezilmeyeceğini savundum. Belki bir süre kafa kafaya gider ama nihai bir savaşta kazanma şansı olmadığını da defaatle belirttim.Denk savaşacaklardan beklentin bu şekilde miydi cidden?