Konu ne bilmiyorum ama muhtemelen hepsi oda'nın kötü bir yazar olmasının suçudur.@Mercury de zirveye oynar. Yanlış ata oynadı
Konu ne bilmiyorum ama muhtemelen hepsi oda'nın kötü bir yazar olmasının suçudur.@Mercury de zirveye oynar. Yanlış ata oynadı
bu bölüm üzerine mi girdiniz?Ne yazdığımdan emin olmak için gittim baktım. Alttakini yazdım.
"
Bellamy gibi ezilmez. Ama Luffy'e çok büyük sorun da çıkaramaz. Ben büyük bir kavga olacağını sanmıyorum. Luffy'den G5 tekniği görsek bile ciddi bir şey olmaz.
Sonuna kadar bir kavga olup sağlam zorlarsa kan alırsa Luffy'den sen kazanırsın. Diğer türlü ben.
İstersen girelim iddiaya. "
Bölüm tamamen örtüşüyor. Sonuna kadar bir kavga olup sağlam zorlarsa dedim. Oda'nın işgüzarlık yapmasını zaten bekliyoruz. Sen iddiayı sağlam zorlayıp kan alırsa kazanacaktın. Öyle anlaştık.
Ben sadece sana bunu soruyorum. Bu madde gerçekleşti mi sence? Sağlam zorlayıp kan mı aldı.
Bölüm üzerine değil. Lucci vs Luffy üzerine diyelim.bu bölüm üzerine mi girdiniz?
lucci seraphimleri kendine siper edebilir. 4v1 olup o sırada kan alırsa ne olacakBölüm üzerine değil. Lucci vs Luffy üzerine diyelim.
lucci seraphimleri kendine siper edebilir. 4v1 olup o sırada kan alırsa ne olacak
Luffy bunların hepsini seraphimlerle bir döverse o zaman biz ne yaparız bilmiyorum.Lucci Seraphimlerle bir meydan dayağı çeker mi Luffy'e ?
Valla İster ciddiye alın ister almayın. Luffy'nin bariz aşağıladığını görüp de Lucci'nin teke gitmemesine sevinecekseniz bizi bırak Luffy size totosuyla güler. Gear 5 formunun olayı bu, rakibi Kaido gibi dünyanın en güçlü canavarı da olsa Luffy iplemiyor. Lucci müthiş hızlanmış Zoan'ı sayesinde aşırı güçlenmiş ama buna rağmen Luffy'e tek bir darbe bile indiremedi.Gerçekten ciddiye almazlar, almayız, boşa çabalama.
>Kaido olan biri zaten 2-3 tane kizaru alır.beklemene gerek yok.lucci > Kaido şuan. kizaru gelmesi lazım onu da görmek için
kizaru lucciye teki atarsa bu mesajı karşına çıkarıcam>Kaido olan biri zaten 2-3 tane kizaru alır.beklemene gerek yok.