Hangi karakter inceden patlarsa yapışır yakasına... :S@Millennium Wizard gelecek arc kimin fanı olacaksın çok merak ediyorum.
Hangi karakter inceden patlarsa yapışır yakasına... :S@Millennium Wizard gelecek arc kimin fanı olacaksın çok merak ediyorum.
Enel dönüş sinyallerini veriyor. Yavaştan yerini almaya başlar bence.@Millennium Wizard gelecek arc kimin fanı olacaksın çok merak ediyorum.
Luffynin ve Sanjinin tam karşısına bak. Boşuna sormana gerek yok.@Millennium Wizard gelecek arc kimin fanı olacaksın çok merak ediyorum.
Luccici Mw kacinca millet beni lincledi.Lucci yerine sen mi teke gittin reis?
Aksine sevinmen gerekir. Malum Kaido'dan güçlü adamı iplemiyor Luffy.Lucci Kaido olması benim niye sinirime gitsin?
Net olarak güçlü olduğunu görmemiz için Nika'ya tek atması lazım, mümkün değil.Kizaru adaya geldiğidlnde net olarak Lucci'den güçlü olduğunu görürüz. Iddiaya girelim istiyorsan?
Yok öyle bir sey. Luffy karşısında 10 dakka dayanan herkes amiral-yonko olmuyor. Yamato gibi insanlar da var seride.Net olarak güçlü olduğunu görmemiz için Nika'ya tek atması lazım, mümkün değil.
Tek atmasına gerek yok verdikleri hasardan belli olur. Lucci bu bölüm çizik atamadı mesela.Net olarak güçlü olduğunu görmemiz için Nika'ya tek atması lazım, mümkün değil.