Aksini düşünen olamaz ya. Varsa ben de girerim.Kizaru adaya geldiğidlnde net olarak Lucci'den güçlü olduğunu görürüz. Iddiaya girelim istiyorsan?
Aksini düşünen olamaz ya. Varsa ben de girerim.Kizaru adaya geldiğidlnde net olarak Lucci'den güçlü olduğunu görürüz. Iddiaya girelim istiyorsan?
Neyine olacağına bağlı.Kizaru adaya geldiğidlnde net olarak Lucci'den güçlü olduğunu görürüz. Iddiaya girelim istiyorsan?
Mw düsünuyorAksini düşünen olamaz ya. Varsa ben de girerim.
3 aylık Kid avatarı ve fanlıği yaparsin. Hergün 10 tane Kid öven mesaj gircen foruma.Neyine olacağına bağlı.
Sinir etkeniyle tek atar. Lucci savunuyorum hala, adam Kata ile filan oynar ama Amiral alamaz.Ben şok. Sen daha 2 gün önce Lucci savunmuyor muydun nerede kaldı perhiz nerede kaldı turşu.
10 mesaj dışında iyiymiş ama size de hakeme de güvenmiyorum siz bir düzenbazlık yaparsınız onda iftira sizde gırla.Hakem tarafsız olacağını bilsem eyvallah sıkıntı yok.3 aylık Kid avatarı ve fanlıği yaparsin. Hergün 10 tane Kid öven mesaj gircen foruma.
Hakeme gerek olmayacak zaten adam daha güçlüymüs diyecen kendin.10 mesaj dışında iyiymiş ama size de hakeme de güvenmiyorum siz bir düzenbazlık yaparsınız onda iftira sizde gırla.Hakem tarafsız olacağını bilsem eyvallah sıkıntı yok.
Beleş para. İddia'ya giren varsa böbrek falan basayım da 3 böbrekle hayatıma devam edeyim bari.Kizaru adaya geldiğidlnde net olarak Lucci'den güçlü olduğunu görürüz. Iddiaya girelim istiyorsan?